PRODUCTS

skuter listrik jarak 100 mil

skuter listrik jarak 100 mil

whatsapp+8613267350716

Skuter listrik Swagger 5 iki nduweni manajemen pelayaran sing diaktifake lan nganggo motor 300 watt.Lampu LED ngarep lan mburi wis dibangun ing sistem kontrol XP, menehi sampeyan pengalaman nunggang luwih aman - mesthekake visibilitas gedhe banget.A: 1, Kita bakal ngontrol kualitas kita strictly minangka commonplace kita lan nyedhiyani rega competitive kanggo mesthekake kita klien benefits.are tambahan ing agama apik kanggo kualitas dhuwur kita.Unit manufaktur sing dibangun dhewe, kanthi 20 taun keahlian manufaktur sumber tenaga switching profesional.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Bebener Reged Ing Listrik
    Skuter listrik Swagger 5 iki nduweni manajemen pelayaran sing diaktifake lan nganggo motor 300 watt.Lampu LED ngarep lan mburi wis dibangun ing sistem kontrol XP, menehi sampeyan pengalaman nunggang luwih aman - mesthekake visibilitas gedhe banget.A: 1, Kita bakal ngontrol kualitas kita strictly minangka commonplace kita lan nyedhiyani rega competitive kanggo mesthekake kita klien benefits.are tambahan ing agama apik kanggo kualitas dhuwur kita.Unit manufaktur sing dibangun dhewe, kanthi 20 taun keahlian manufaktur sumber tenaga switching profesional.Iki bisa uga njamin skuter sing luwih apik lan proses manufaktur bakal luwih efektif tinimbang syarat pabrik China, sing makili 99% manufaktur skuter listrik sing ana ing pasar ing wektu kasebut.Yen sampeyan pengin nemokake opsi liyane, aja ragu-ragu kanggo mriksa panemu kita babagan skuter listrik paling apik ing 2021. Sampeyan uga bisa entuk rega skuter listrik paling anyar kanthi informasi panggonan supaya sampeyan ora nate kantun kesepakatan.E-sepeda abot amarga baterei lan motor gedhe, sing asring ora dadi masalah nganti sampeyan kentekan biaya lan sampeyan pengin pedal dhewe.Sepeda iki misuwur amarga duwe motor hub mburi sing efektif banget, baterei kapasitas gedhe (nganti 672Wh), aksesoris sing akeh, lan rega sing ora bisa dikalahake.
    Delengen 2021 Touring Motorcycles Racing Motorbike Dewasa E Electric Scooter Motor saka Wuxi Dongma Electric Vehicle Co., Ltd.. Enteni nganti sampeyan nemokake pangisi daya menehi wektu ngisi daya 9 nganti 10 jam saka kosong nganti kebak.Saben wong pengin ngirit wektu.Nerangake karo paket suspensi lan reresik lantai dhuwur sing ndadekake resik lan nyaman saben sampeyan lelungan.Yen sampeyan tuku saka kita, sepeda listrik xtreme sampeyan bakal dikirim liwat pengiriman lantai UPS.Ing Rommel Harley-Davidson® Annapolis, kita bangga ngrancang sepedha kanthi unsur tliti, nglengkapi manufaktur sing dipercaya sing bakal ngrampungake sampeyan ing pirang-pirang taun.Njupuk eksplorasi njaba luwih gedhe karo motos electricas 2020w iki sing nggabungake rasa nyaman, daya tahan, lan kacepetan kanggo nyedhiyakake luwih apik babagan tunggangan roda loro.Kajaba iku, iku siap kanggo njupuk ing sembarang watesan jangkah.Nduwe kecepatan prima 25km/jam.Perusahaan claims sing Optima LI wis driving beda-beda saka 65km nalika pancen kebak lan drive skuter iki, ora ana bab Lisensi & Registration.Perusahaan kasebut sanajan tujuane duwe ekosistem sing cocog kanggo sing padha, kanthi cepet.Inovasi pit-kinerja dhuwur wiwit 1981. Perusahaan iki dumunung ing sikil gunung Vancouver North Shore, kang menehi entri menyang papan kanggo dolanan tengen kanggo nyoba lan ngembangaken pit sawijining Trail.Sepedha listrik Look wis disedhiyakake karo motor mid-drive Fazua sing terintegrasi kanthi lancar.Koleksi pit Tern biasane nyedhiyakake sepedha lempitan lan kargo sing kuat kanthi motor Bosch lan Bafang sing tanggung jawab.Yuba minangka produsen sepeda kargo trendi sing adhedhasar California.Trek nggawe kabeh jinis sepedha kanggo saben jinis penunggang.Mung bisa navigasi sembarang jenis terrain.Nanging, ana siji jinis motor khusus sing wis entuk pujian ing saindenging jagad.Nanging, sepedha bobote nganti satus kilogram, mula manawa bocah cilik sampeyan bisa ngatasi kekuwatan kasebut.Unit mancal lan skuter listrik iki cocog kanggo lelungan jarak cendhak sing penting, utamane mikir yen sistem transportasi umum nggawe angel jarak sosial.Dadi, sampeyan tuku skuter listrik anyar.Dadi, ing kene saiki kita wis nyusun dhaptar 20 Skuter Listrik paling murah sing saiki bisa ditemokake ing India, sing umume regane beda-beda antarane Rs 37,000 - 1,20,000 (On Road-Price).Sepeda kasebut umume duwe gear internal, sabuk, lan aksesoris sing apik banget.
    Perusahaan kayata Electric Bike Company lan Outrider nggawe pigura dhewe lan ngumpulake sepedha ing AS, nanging sawetara unsur kasebut asale saka macem-macem negara.Pivot Cycles minangka merek butik saka Amerika Serikat, diadegake ing 2007 dening Chris Cocalis.Merk iki nduweni pilihan XC, trail, enduro, DH, dirt jump, fats, gravel, lan fashion e-bike.Lineup e-bike kalebu pit E-MTB (enduro, gunung kabeh, trail, CX, lemak) lan pit E-Urban sing diduga kanggo lelungan lan nunggang rekreasi.Lineup malah kalebu sawetara model 2WD sing ngirimake energi 1000W.Kita uga duwe akeh obyek sing menarik sing sampeyan seneng ndeleng saka kategori motor 1000w, motor listrik 5000w, motor 5000w, qs, motor bafang, motor 10kw, motor qs 3000w 72v, motor listrik, kit bafang, 3000w qs motor 4000w 205, bafang mid drive motor, lan akeh ekstra.Paling Raleigh pit listrik duwe 4 tingkat pitulungan;Eco, Tur, Olahraga lan Turbo.Bi-latterally simetris, lan karo mung sisipan jejeg kanggo faktor soyo tambah hard, padha dadi siji bagéan kanggo kabeh papat posisi.Norco Bikes minangka salah sawijining merek sepeda sing misuwur ing Kanada.Lime arep diluncurake ing 50 kutha anyar ing saindenging jagad ing puncak 2018 lan ngarep-arep bisa luwih maju ing Kanada.Perusahaan wis babak wiwit 1895, wis tembelan angel ing ndhuwur 20. lan wiwitan abad 21, nanging saiki bali karo produk banget.Iki diadegake maneh ing 1885 lan wiwit nggawe Raleigh Safety Bicycle, sing minangka jawaban kanggo Penny-Farthing sing ora praktis lan ora aman.Luwih rumit tinimbang Ninebot amarga sampeyan kudu nyopot pin keamanan banjur narik tuas.Akeh produsen mobil sing pengin nambah keamanan dalan kanthi menehi mobil supaya bisa ngobrol karo teknologi sing diarani C-V2X.Sepeda petualangan ing donya wiwit taun 1998. Yen sampeyan pengin lelungan ing saindenging jagad utawa njelajah jagad iki, iki bisa dadi model sing paling apik kanggo dipikirake kanthi kritis.
    150mm lelungan minangka titik tengah sing efisien sing bakal menehi e-mancal sing mumpuni.Kanthi baterei sing lengkap, bisa uga nganti 15 mil kanthi kecepatan 15 mph.Sawetara fashion malah duwe baterei pindho karo nganti 1000Wh saka kemampuan lan macem-macem nganti 130 mil.Baterei lithium bisa tahan nganti 12 mil.Sampeyan kudu tuku unsur motor murah saka paling garages lan pengecer native.Info ringkes ing kirim iki bisa duwe sapa waé sing pengin tuku sepedha motor T-Rex ing driji sikil.Waca apa sing kudu diwenehake.Kanggo nggabungake kabeh, dheweke menehi kinerja lan kekokohan sing paling dhuwur.Chris Sugai ngedegake Niner Bikes ing taun 2004 sawise dheweke tresna karo kinerja pit 29″ lan kudu populer.Niner utamane standar kanggo sepedha trail 29″, saliyane kanggo sepedha kerikil lan lelungan.Lineup e-mancal sawijining kasusun saka nomer diwatesi MTB lan kerikil mbangun powered by Fazua lan Shimano electronics.Kabel kasebut diarahake sacara internal, lan tugas pindah katon sawise drivetrain Shimano Deore 10-kecepatan.Wilier minangka pabrikan Italia sing kondhang, sing pit dikenal kuwat lan lincah, mula ora kaget banget, sanajan ana sawetara sepedha listrik saka barisane.Lineup menehi MTB lan pit kutha, uga nomer sugih saka pit listrik kualitas dhuwur.Kewan-kewan sing kualitase gedhe banget bakal nglawan sampeyan nganti pirang-pirang taun.Perusahaan kasebut diadegake ing taun 2018 kanthi tujuan kanggo nawakake sepeda listrik kelas telu kualitas dhuwur kanthi rega sing murah.Iki minangka sepedha listrik modern kanthi efisiensi dhuwur kanggo gaya urip, fitness, lan nunggang ing dalan.Saiki, Marin minangka salah sawijining pabrikan sepeda off-road sing misuwur, bebarengan karo MTB lan Gravel.Rocky Mountain minangka merek khusus MTB, kajaba sawetara pit kerikil lan lelungan.Pilihan e-mancal sawijining kasusun saka dhuwur-rampung trail full-suspensi lan pit enduro, saliyane kerikil e-mancal.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita