skuter listrik 10 taun produk

Bab iki bakal ngenalake kanthi rinci babagan Umur Scooter Listrik (kesesuaian umur skuter listrik) sing wis narik kawigaten ing pasar. Kita bakal nganakake analisis jero babagan kabutuhan nyopir klompok umur sing beda-beda, fitur produk, saran tuku, lan skenario sing bisa ditrapake kanggo mbantu sampeyan ngerti kanthi lengkap babagan aplikasi produk iki kanggo klompok umur sing beda-beda, supaya sampeyan bisa nggawe keputusan sing tepat nalika tuku.

$1,780.00

Description

Trotinette electrique 20000w Kab

skuter 72v

x9 skuter

parameter
piguraPaduan aluminium kekuatan dhuwur 6061, cat permukaan
Fork garpuSiji mbentuk garpu ngarep lan garpu mburi
Mesin listrik13 "72V 15000W brushless toothed motor kacepetan dhuwur
controller72V 100 SAH*2 tabung vector sinusoidal brushless controller (tipe mini)
baterei84V 70 AH-85 AH modul baterei lithium (Tian energi 21700)
meterkacepetan LCD, suhu, tampilan daya lan tampilan fault
GPSWeker lokasi lan telekontrol
Sistem remSawise siji disk, ora ngemot zat mbebayani, selaras karo syarat lingkungan internasional
Gagang remForging brake saka aluminium alloy karo daya breaking fungsi
TirusBan Zheng Xin ukuran 13 inch
LampiranLampu lenticular LED padhang lan lampu nyopir
Kecepatan maksimal125 km
Ekstensi Mileage155-160km
Motor7500 watt saben potong
Wheel13 inch
Bobot net lan bobot reged64kg / 75kg
ukuran ProductL * W * H: 1300 * 560 * 1030 (mm)
Ukuran kemasanL * W * H: 1330 * 320 * 780 (mm)

Umur Skuter Listrik
Bab iki bakal ngenalake kanthi rinci babagan Umur Scooter Listrik (kesesuaian umur skuter listrik) sing wis narik kawigaten ing pasar. Kita bakal nganakake analisis jero babagan kabutuhan nyopir klompok umur sing beda-beda, fitur produk, saran tuku, lan skenario sing bisa ditrapake kanggo mbantu sampeyan ngerti kanthi lengkap babagan aplikasi produk iki kanggo klompok umur sing beda-beda, supaya sampeyan bisa nggawe keputusan sing tepat nalika tuku.

1. Nyopir kabutuhan klompok umur beda

1. Remaja

Nalika remaja numpak skuter listrik, utamane fokus ing entheng, fashion lan kacepetan. Biasane digunakake kanggo lelungan menyang sekolah, blanja, luang lan hiburan, lan liya-liyane. Mulane, skuter listrik sing ditargetake kanggo remaja kudu nduweni fitur ing ngisor iki: entheng lan gampang digawa, desain apik, kontrol kacepetan sing tepat, lan fitur safety.

2. Wong diwasa

Wong diwasa fokus ing kenyamanan, portabilitas lan kepraktisan nalika nunggang skuter listrik. Biasane digunakake kanggo lelungan kutha, lelungan cendhak, luang lan hiburan lan skenario liyane. Mulane, skuter listrik kanggo wong diwasa kudu nduweni fitur ing ngisor iki: kursi sing nyaman lan sistem suspensi, desain lempitan portabel, kacepetan lan jarak praktis, lan fitur safety.

3. Wong tengah lan wong tuwa

Wong tuwa lan wong tuwa menehi perhatian marang kenyamanan, safety lan kemudahan operasi nalika nyopir skuter listrik. Biasane digunakake kanggo luang lan hiburan, lelungan jarak cendhak, olahraga lan skenario liyane. Mulane, skuter listrik sing ditargetake kanggo wong setengah baya lan wong tuwa kudu nduweni fitur ing ngisor iki: kursi sing nyaman lan sistem suspensi, sistem rem sing aman, pengontrol sing gampang dioperasikake, lan kontrol kacepetan sing cocog.

2. Fitur produk saka Electric Scooter Age

1. Kinerja

Kinerja Electric Scooter Age kalebu kacepetan, jangkoan jelajah, kemampuan climbing, lan liya-liyane. Konsumen sing beda-beda umur bisa milih kinerja sing cocog miturut kabutuhan dhewe. Contone, cah enom bisa luwih fokus ing kacepetan, nalika wong diwasa lan setengah baya lan wong tuwa bisa luwih fokus ing jangkauan lan gradeability.

2. Portabilitas

Portabilitas Electric Scooter Age kalebu desain lempitan, bobot, lan opsi mbeta. Desain lempitan gampang digawa lan disimpen, cocog kanggo kabutuhan klompok umur sing beda. Skuter listrik bobot moderat ngidini sopir bisa nindakake kanthi gampang lan nyukupi kabutuhan klompok umur sing beda-beda.

3. Nyenengake

Fitur comfort Electric Scooter Age kalebu kursi, suspensi lan rem. Kursi sing nyaman lan sistem suspensi bisa nyerep getaran kanthi efektif sajrone nyopir lan njamin kenyamanan driver. Sistem rem sing aman ngidini sopir ngerem kanthi cepet ing kahanan darurat kanggo njamin keamanan.

4. Internet cerdas

Sawetara Electric Scooter Age dilengkapi sistem kontrol cerdas, kayata pangaturan kacepetan, tampilan daya baterei lan fungsi liyane. Kajaba iku, sawetara model uga ndhukung remot kontrol APP ponsel, saéngga driver ngerti status kendaraan kapan wae lan nindakake operasi sing cocog.

3. Saran kanggo tuku Electric Scooter Age

1. Coba kabutuhan pribadi

Nalika tuku Electric Scooter Age, konsumen kudu kanthi nimbang kabutuhan nyata, kayata kadohan travel, syarat kacepetan, Sifat nyopir, etc. Mung kanthi milih Electric Scooter Age sing meets kabutuhan sampeyan bisa menehi muter lengkap kanggo kaluwihan produk.

2. Pay manungsa waé kanggo layanan sawise-sales

Konsumen kudu menehi perhatian marang layanan sawise-sales nalika tuku Electric Scooter Age. Kanthi milih sudagar kanthi garansi sawise-sales sing apik, sampeyan bisa entuk layanan perbaikan lan pangopènan pas wektune nalika ana masalah karo produk kasebut, kanggo mesthekake yen kabutuhan lelungan sampeyan wis ketemu.

3. Mbandhingake rega lan kinerja

Nalika konsumen tuku Electric Scooter Age, padha kudu mbandhingaké prices lan kinerja pedagang beda adhedhasar budget dhewe. Milih produk kanthi biaya-efektifitas dhuwur bisa nggawe rasionalisasi konsumsi nalika nyukupi kabutuhan lelungan.

4. skenario ditrapake kanggo Electric Scooter Age

1. Kutha commuting

Kanggo konsumen sing kerja ing kutha-kutha, Electric Scooter Age bisa digunakake minangka alat commuting saben dina. Ora mung bisa gampang ngatasi kemacetan lalu lintas kutha, uga bisa diisi daya ing wektu sing cendhak, supaya para sopir bisa lelungan kanthi lancar saben dina.

2. Perjalanan singkat

Electric Scooter Age cocok kanggo lelungan cendhak. Pembalap bisa nggunakake produk iki kanggo ngunjungi wilayah sekitar ing akhir minggu utawa preian lan ngalami kepenak lan kepenak sing digawa dening skuter listrik.

3. Leisure lan hiburan

Umur Skuter Listrik uga bisa digunakake kanggo luang lan hiburan. Pembalap bisa nggunakake produk iki ing taman, papan sing apik lan papan liya kanggo nyenengake nyopir skuter listrik.

Kabeh ing kabeh, Electric Scooter Age wis dadi produk populer ing pasar amarga kinerja, portability lan comfort. Nalika tuku, konsumen kudu nimbang kabutuhan lan anggaran kanggo milih skuter listrik sing cocog. Ing wektu sing padha, mbayar manungsa waé kanggo layanan sawise-sales, mbandhingaké prices lan kinerja kanggo mesthekake yen kabutuhan travel wis ketemu.

informasi tambahan

bobot65 kg
dimensi134 × 45 × 55 cm

Layanan produk

  • Merk: OEM/ODM/Haibadz
  • Kuantitas Min.Order: 1 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 3000 Potongan / Potong saben Sasi
  • Pelabuhan: Shenzhen/GuangZhou
  • Ketentuan Pembayaran: T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • 1 Piece rega: 1751 USD saben Piece
  • 10 Piece rega: 1655 USD saben Piece

Video produk

Ulasan

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama nyemak "produk skuter listrik umur 10 taun"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

PANALITEN

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

KONTAK US