PRODUCTS

soko obah ing scooter Panjenengan nimbulaké gesekan

Skuter kanthi ban apik njamin keamanan lan awet.Sadurunge nindakake pangopènan apa wae, sampeyan kudu njaluk saran kanggo buku tangan pangguna.Ngawasi tekanan udara kanthi efektif.Iki bakal nuduhake sampeyan carane ngerti karakter ban skuter sampeyan duwe.Yen sampeyan ngerti yen sampeyan luwih kerep ngisi maneh ban, bisa uga ana tusukan.Jumlah udara sing dibutuhake ban sampeyan kabeh dituduhake ing sidewall.Sing umum ing kabehskuter listrikyaiku unsur-unsur owah-owahan.Mulane, pangopènan umum ban iku migunani saben minggu.Biasane, soko obah ing skuter sampeyan nyebabake gesekan.Yen sampeyan kelakon gagal kanggo lubricate komponen iki, padha bisa micu sijine lan luh.Sadurunge lubricating kabeh unsur nransfer, sampeyan kudu takon kanggo pandhuan pangguna.Roda, akselerator, rem sikil, lan kabel rem minangka barang sing mbutuhake perawatan biasa.Minangka aturan emas, kabeh skuter kudu lubricated sanalika ing sasi.Yen sampeyan nggunakake skuter saben dina, banjur nimbang pelumas kaping pindho saben sasi. Yen klien wis nuntut subsidi kanggolistrik 2-wheeler, banjur dheweke ora layak kanggo njaluk subsidi kaping pindho.Verifikasi invoice kanggo 2-wheeler listrik sing wis duwe - tagihan bakal nuduhake yen padha bisa ngumumake subsidi utawa ora.Ndhuwur subsidi FAME II.Priksa subsidi sing diwenehake ing Negara kanggo Ola S1/Ola S1 Pro lan wara-wara iku tuku-tuku.Subsidi negara saiki ditawakake ing Negara Bagian Gujarat, Maharashtra, Delhi, Rajasthan, lan Orissa (informasi dhasar sing bisa diakses ing kaca web Pamrentah Negara saiki).Ing macem-macem negara ing India nawakake subsidi liwat.Ola S1/Ola S1 Pro minangka mobil cerdas sing didorong AI sing mbebasake sampeyan saka perawatan sing dijadwalake tradisional saben 3 nganti nem wulan kanthi pangopènan prediktif.Layanan doorstep bakal dipesen ing Ola Electric App.Skuter bakal nuduhake perlu kanggo ngganti utawa servis.Jaringan Hypercharger bisa uga ana ing wilayah sing trep ing kutha kayata pom bensin, mall pengadaan, distrik bisnis pusat.Siji bisa nemokake stasiun Hypercharger sing paling cedhak ing aplikasi Ola Electric. Pangiriman UPS gedhe wis miwiti uji coba trailer mancal listrik ing London, lan bantuan saka manufaktur kaya BMW (perusahaan wis prihatin babagan desain lan inovasi e-sepeda kanggo pirang-pirang taun) wiwit duwe pengaruh ing persepsi pungkasan babagan e-sepeda lan mupangat ing babagan atmosfer lan sistem finansial.Amarga mundhak cepet ing perdagangan online lan anyar, watesan emisi ekstra kenceng ing Panggonan ing UK, EVs dadi sektor pembangunan - lan siji sing menehi gedhe potensial kanggo maju kanggo bisnis manufaktur otomotif.E-Trucks: Kanthi tambah penasaran ing EV kanggo pangiriman lan karya kurir, produsen mobil komersial massive kudu uncalan topi ing ring lan nggawe desain.Wis macem-macem nganti 200 km.Wektu ngisi daya sing cendhak banget.Salah sawijining model EV sing paling diantisipasi yaiku Maxus EV80, van listrik lan nol emisi.Dijenengi minangka LDV EV80 ing Inggris, van kasebut bakal diluncurake ing 2019 ing saindenging Eropa, lan Maxus wis nggawe pirang-pirang kemitraan karo organisasi komersial lan operator armada dhuwur kanggo peluncuran kasebut.
Nanging, ujare, iki ora nyalahake perburuan.Yen sampeyan takon, daging grumbulan ora angel golek.Siji wong enom sing adol daging grumbulan poached ngomong karo CNN babagan kahanan anonim.Dheweke ujar nalika pandemi, dheweke ngedol peternakan cilik sing berjuang kanggo motor sing disewa.Masalahe, akeh banget wong enom sing duwe pikiran sing padha.Ora ana penumpang sing mbayar cukup kanggo entuk dhuwit.Dheweke kandha yen dheweke ora mburu, nanging kaya akeh wong enom sing duwe motor, dheweke dadi perantara antarane para pemburu lan pasar.Ing motore, ayo padha mudhun ing dalan mburi sing berliku-liku menyang omahe pemburu, sing uga setuju kanggo ngomong tanpa jeneng.Dheweke ora duwe listrik utawa banyu.Nalika kita teka, dheweke sibuk ing omahe sing kumuh lan ngrokok sawetara daginge supaya tetep luwih suwe tanpa kulkas.Dheweke ujar manawa dheweke wis suwe banget sadurunge pandemi - dik diks lan elands minangka target utama.

Istirahat saka kunci India sing ketat banget teka karo guwa-guwa utama.Isih, kanggo kulawarga sing mbukak toko cilik, kanthi kemampuan kanggo entuk sepisan maneh nggawa relief.Pusat blanja uga tetep ditutup ing saindenging negoro.Minggu kepungkur, India uga ngidini manufaktur lan tani diterusake maneh ing deso kanggo nggampangake kahanan finansial atusan ewu buruh saben dina sing ora kerja amarga kunci sing ditindakake tanggal 24 Maret. Watesan omah ing India ngidini wong metu saka omah omah mung kanggo tuku jajanan, obat-obatan utawa barang-barang penting liyane.Amit Sharma, arsitek.Ing papan liya ing Asia, panguwasa ora nglaporake tiwas anyar dina Sabtu kanggo dina kaping sepuluh terus ing China, sing asale saka virus kasebut.Lan Korea Kidul mung nglaporake 10 kasus kontemporer, dina kaping wolu berturut-turut, mumbul saben dinane ana ing sangisore 20. Ora ana tiwas anyar kanggo dina kaping pindho.Nanging, ing Sri Lanka, kunci kasebut diketat, ora gampang, ngonfirmasi conto siji-step-ahead, siji-step-back uga katon ing papan liya sajrone pandemi, nyoba nyulap kesejahteraan umum sing nglawan kesejahteraan ditutup. - ekonomi mudhun.


Wektu kirim: Mei-22-2022