PRODUCTS

hover 1 skuter listrik

hover 1 skuter listrik

whatsapp+8613267350716

Bakal entuk motor listrik 250W utawa 0,30 bhp.Bisa uga nganti 70 km kanthi biaya lengkap lan didhukung dening mesin 250W, 0,30 Bhp.Iki didhukung dening motor listrik 250W utawa 0.30 sing nggunakake baterei patang puluh wolu V 20 Ah.Ing video iki, kita bakal nuduhake sampeyan cara masang motor DC tanpa sikat torsi ATO 400W-15kW 24V / 48V / 72V / 96V kanthi kontroler sing cocog.Pengontrol Gelombang Sinus Kanggo item Motor Listrik.Cukup klik tombol akuisisi Saiki ing ndhuwur kanggo rincian liyane babagan telung Wheel Citycoco Electric Motorcycle Electric Tricycles Dewasa Icluding EU Customs Ora Pajak 60V 20ah Dipindhah Lithium Baterei dagangan.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Tilu Hasil Sampeyan Ing Skuter Listrik Ing Setengah Wektu
    Bakal entuk motor listrik 250W utawa 0,30 bhp.Bisa uga nganti 70 km kanthi biaya lengkap lan didhukung dening mesin 250W, 0,30 Bhp.Iki didhukung dening motor listrik 250W utawa 0.30 sing nggunakake baterei patang puluh wolu V 20 Ah.Ing video iki, kita bakal nuduhake sampeyan cara masang motor DC tanpa sikat torsi ATO 400W-15kW 24V / 48V / 72V / 96V kanthi kontroler sing cocog.Pengontrol Gelombang Sinus Kanggo item Motor Listrik.Cukup klik tombol akuisisi Saiki ing ndhuwur kanggo rincian liyane babagan telung Wheel Citycoco Electric Motorcycle Electric Tricycles Dewasa Icluding EU Customs Ora Pajak 60V 20ah Dipindhah Lithium Baterei dagangan.Saiki kita wis nggawe hubungan perusahaan biasa lan dawa karo prospek saka Amerika Utara, Eropa Kulon, Afrika, Amerika Selatan, luwih saka 60 negara lan wilayah.Ana akeh barang olah raga lan rekreasi saka China, sing kadhaptar ing situs kita kalebu Scooter Electrique ing ndhuwur, lan sampeyan bisa milih saka pilihan tuku liyane sing meh padha karo skuter listrik, skuter, skuter motor sadurunge sampeyan nggawe pilihan sumber penutupan. Temokake Skuter sing cocog. Unit manufaktur lan manufaktur Electrique bisa nggawe bedane gedhe kanggo sukses perusahaan ing mangsa ngarep.Yen sampeyan isih ora yakin apa jenis skuter sing cocog kanggo sampeyan, sinau luwih akeh babagan milih skuter sing sampurna ing pandhuan tuku skuter listrik anyar utawa goleki data sing ana ing mburi Skuter Murah ing ngisor iki!Ing comparison karo skuter listrik beda olahraga materi wheel padha (kaya Glion Dolly), nitih ing Model siji Ngartekno Gamelan.Sing paling apik kanggo nemtokake jinis motor (yaiku sepedha motor, cruiser, sepedha olahraga, lsp).Sisih sing kuat banget saka skuter listrik utawa mancal, kanggo umume individu, mundhak beda-beda ing biaya.Luna Apocalypse V3 Scooter minangka skuter listrik sing diisi kanthi lengkap.Apocalypse Luna nerangake karo ngleboke.Tugas rem ditangani dening cakram ing lawang mlebu lan drum ing mburi.Tugas penundaan rampung kanthi garpu teleskopik ing sisih ngarep.Pamungkas, ngleboke lan suspensi mburi Ngartekno nambah stabilitas lan panglipur saka nunggang.Apa ndadekake mancal iki utamané unggul kanggo numpak iku ngleboke Trek lan mburi IsoSpeed ​​decoupler, kang nambah tundhuk pigura lan nyedhiyani dandan nglipur ngelingke kanggo penunggang ing comparison karo e-mancal abot karo awak inflexible.Akeh pit saiki uga nyedhiyakake pilihan kanggo ngunggahake baterei liya sing ngidini sampeyan ngganda jarak sampeyan, utawa, ing kasus Electric Bike Company Model X, telu (siji ing rak mburi lan loro ing kranjang ngarep, kanthi jumlah akeh. minangka jarak 200 mil).
    Loro-lorone kasedhiya kanggo pesen saiki saka situs web Woom.4. Priksa Posisi Kamera: Tingkat sing luwih cedhak, level mripat, lawang mlebu, lan aspek mburi, lan liya-liyane penting kanggo dijupuk kanthi gampang diwaca.Yen sampeyan lagi dawg amba ing panelusuran pindho kemampuan, njupuk dipikir ing ndhuwur Ramier 5 skuter motor kembar.Lineup Luna kalebu saka skuter listrik nganti e-sepeda Enduro sing kuat lan kabeh ana ing antarane.E-mancal lelampahan sing luwih cendhek luwih cepet, dene perjalanan sing luwih dawa luwih apik kanggo turunan sing kasar.Sampeyan bakal ngira yen duwe umur baterei sing ora bisa dipercaya tegese wektu ngisi daya luwih suwe, nanging skuter iki mung butuh rong jam kanggo ngisi daya kanthi lengkap.Nanging, yen off-roading minangka faktor sampeyan, iki taruhan sing padhet (utawa rada kasar). Penghancur bukit sing nyatakake dhewe iki nduweni baterei 72V 70aH lan rong motor 7500W ing sangisore hood, supaya bisa diucapake. sublimely effortless kanggo trip munggah terrain perbukitan nganti 20 derajat amarga iku kanggo pengalaman watara flatter gedhe-gedhe.Kanthi akeh sing bisa dipilih, nemokake sing cocog kanggo sampeyan katon kaya migren sing suwene sasi.Sawetara malah duwe siji saka saben, karo luwih gedhe wheel ing ngarep.Skuter kasebut bobote seket sanga kg, bebarengan karo baterei, lan duwe kranjang ing ngarep kanggo nggawa gadget pribadi.1,29,999.Sampeyan entuk subsidi ing sawetara negara sing nyuda rega efektif skuter kasebut.Regane lengkap Stealth yaiku $ 1,750 lan kasedhiya ing Black matte siluman.Perusahaan sing adhedhasar California duwe total 8 kreasi roda loro listrik ing barisan.Data penempatan sing diwenehake menyang kutha ora bakal disambungake karo jeneng, email utawa informasi sing bisa dingerteni langsung, nanging "yen sampeyan njupuk titik pengetahuan GPS sing cukup lan miwiti masang unit data liyane, bisa digunakake kanggo nggawe individu tartamtu," ujare Regina Clewlow, CEO Populus, perusahaan sing mbantu kutha kanthi aman nglebokake kawruh kanggo jangkoan lan perencanaan nalika mbela privasi.99,999 dene biaya profesional S1 Rs.Antarane komponen sing kalebu pitungan kasebut yaiku "perkiraan kerugian penghasilan amarga kematian prematur lan biaya langsung utamane adhedhasar informasi koronial kanggo ambulans, polisi, rumah sakit, pemakaman durung wayahe, investigasi wewenang koroni lan keamanan kerja, lan biaya ganti rugi. biaya diwilang nganti 2010 dolar, "ujare koran kasebut.Pahlawan ujar manawa skuter kasebut mbutuhake alternatif baterei saben rong taun kanthi biaya Rs.Dadi sawise 3-papat taun kita bakal weruh baterei degradasi minangka akeh minangka 10 kanggo 20 persen lan beda-beda bakal ngurangi 65 Km.Jarak nunggang saben skuter beda-beda kanthi efektif.Wis nilai kinerja apik tenan kanggo beda-beda saben greenback lan beda-beda saben pound, Nanging kulo kualitas dhuwur lan mbangun kualitas padha mung ora minangka akeh minangka tataran podho rupo minangka skuter ngelawan.Varian riding range 250 km.Varian DX EM saka skuter menehi kisaran paling apik ing antarane kabeh skuter listrik sing kasedhiya ing India.Baterei mbutuhake 4-6 jam kanggo ngisi daya, lan skuter bisa entuk kacepetan dhuwur 25 km / jam.
    Okinawa Ridge entuk baterei 24 Ah 60V sing butuh 4-6 jam kanggo ngisi daya.Skuter kasebut didhukung dening baterei pitung puluh loro V, 24 Ah sing butuh udakara 8-9 jam kanggo biaya lengkap.Kunci anti-maling motor njamin keamanan skuter nalika parkir ing njobo.MNL5 Electric Scooter karo Anti-maling Motor Lock MNL2 iku salah siji saka fashion sporti karo baterei 60V20AH lan bisa diuripake kanggo 48V.Ana 3 faktor sade utama.Skuter kasebut bakal didhukung dening baterei 33 Ah 48V sing ngasilake paling akeh 250W utawa 0,33 Bhp.Kaloro variasi kasebut didhukung dening baterei 48V 20 Ah sing padha, sing butuh nganti 7-8 jam kanggo ngisi daya kanthi lengkap.Skuter listrik sportee sing ditemokake ing kene kalebu kisaran sing beda-beda lan mbutuhake 3 nganti 4 jam kanggo ngisi daya.Skuter kasebut dilengkapi motor listrik 1500 watt utawa 2 Bhp sing bisa nganti 45 km / jam.Sepeda kasebut nggunakake motor sing sepi, dipasang ing tengah, 500 watt sing dipasang ing krenjang ngisor.Efisiensi donya nyata bakal gumantung carane lan ing ngendi lelampahan sampeyan, nanging Segway-Ninebot ES4 Electric KickScooter nduweni beda-beda saka 28 mil lan kecepatan paling dhuwur 18.6mph, dadi salah sawijining skuter paling cepet ing krenjang nilai iki.
    S1 ngirim jarak sing diklaim 121 km, dene S1 Pro bisa ngirim jarak sing diklaim 181 km.Saiki, mung ana rong mobil listrik sing didol, nanging ana akeh sepedha listrik ekstra sing kudu sampeyan tuku.Ing Eropa, wiwitane loro saka telung skuter (MQi GT Evo lan NQI GTS) lan skuter listrik bakal diluncurake wiwit tanggal 1 Maret.Kanthi daya lengkap, skuter Optima Plus bisa nganti 70 km.Sampeyan kudu langkah minangka akeh minangka varian sing luwih dhuwur kanggo njaluk lengkap 250 km beda-beda.Scooter wis nunggang beda-beda saka 70-80 km.Ora ana apa-apa sing sampeyan butuhake ing skuter sing ora mungkin sampeyan goleki Typhoon 50 saka persiyapan sprint sing cukup apik menyang palet ukuran sing akeh banget sing kalebu tachometer.Apa sampeyan kudu duwe motor listrik sing bener-bener entuk manfaat saka drivetrain listrik tinimbang nyoba dadi alternatif kanggo superbike sing nganggo gas?Wektu panggantos baterei.Hero ngaku yen baterei bakal mbutuhake panggantos ing 2 taun lan bakal biaya Rs.Akibaté, kita bakal duwe 4 taun luwih pangembangan teknis intensif ing tingkat potensial paling apik kanggo efisiensi lan kecanggihan motor listrik ing donya.Dene Baterei sing nganggo kimia NMC lan Motor dilengkapi garansi telung taun utawa 20.000Km sing kira-kira udakara 600-700 siklus pangisian daya.Bakal entuk baterei patang puluh wolu V, 20 Ah sing padha karo motor 250W.Baterei mbutuhake 2-3 Jam kanggo pangisian daya lengkap kanthi Pengisi Daya 10Amp.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita