PRODUCTS

skuter listrik gta

skuter listrik gta

whatsapp+8613267350716

Motor listrik sing ditawakake luwih macem-macem gaya lan tampilan, lan ana model tambahan sing bisa dipilih.Sepeda hibrida listrik minangka mode promosi paling cepet.Amarga umume ana luwih murah tinimbang 7 pit sing saingan ing saben balapan kasebut, lan kasunyatan manawa ora ana kerusakan mancal listrik sing serius, uga ora ana peraturan sing akeh nalika kursus lan liya-liyane. sepedha listrik balap wis maju dadi mesin sing luwih gedhe lan luwih abot.Bar sing rata, ban sing asring amba, lan kelengkapan sing ramah perjalanan - padha karo mount mudguard lan rak - nggawe mesin sing cerdas banget.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pandhuan Lanjut Kanggo Gravel Bike
    Motor listrik sing ditawakake luwih macem-macem gaya lan tampilan, lan ana model tambahan sing bisa dipilih.Sepeda hibrida listrik minangka mode promosi paling cepet.Amarga umume ana luwih murah tinimbang 7 pit sing saingan ing saben balapan kasebut, lan kasunyatan manawa ora ana kerusakan mancal listrik sing serius, uga ora ana peraturan sing akeh nalika kursus lan liya-liyane. sepedha listrik balap wis maju dadi mesin sing luwih gedhe lan luwih abot.Bar sing rata, ban sing asring amba, lan perlengkapan sing ramah kanggo perjalanan - padha karo mount mudguard lan rak - nggawe mesin sing cerdas banget.Sampeyan bisa uga bisa nemokake mancal sing murah banget sing dipasarake online, nanging e-sepeda minangka mesin sing efektif banget lan sampeyan ora perlu kejiret karo bagean murah sing bisa gagal ing kecepatan sing gedhe banget.Amarga dirancang kanggo wong metropolis sing ngerti tren, sampeyan bakal kaget ngerti manawa mesin kasebut duwe sawetara fitur sing cukup maju.Opsi praktis liyane kalebu lampu gedhe, sistem suspensi ngarep lan mburi, lan sistem rem anti-kunci.RV 300 entuk SIM 4G LTE sing dipasang kanthi langganan 5 taun, nanging bakal kelangan fitur tartamtu kayata immobilizer, tombol adoh, lan sistem simulator swara.Kanthi kabeh sing pengin langsung metu kothak, kalebu sistem pandhu arah lan lampu, iku strategi paling apik kanggo swop driving / transportasi umum kanggo mancal, Nanging iku ing tag Nilai mburi luwih pinter.Iku ora paling murah saka pit dening babagan apa wae, lan Ribble SL e meh bisa pindhah jempol kanggo driji sikil, nanging Wilier iku pilihan ora kompromi, kang dibayangke ing tag Nilai.Deleng dhaptar 10 sepedha listrik paling cepet sing wis digawe.Iki minangka skuter listrik tingkat entri sing ana ing sangisore sedulur gedhene, Pure Air Pro, mung sawetara cara liyane - nanging, amarga regane murah, Pure Air lenggah ing ndhuwur Pro ing dhaptar skuter listrik paling apik iki.Kabar apik banget yaiku ana spektrum Turbo Creo Spesialisasi kanthi SL Comp E5 sing ana ing regane meh kaping 3, sampeyan wis ngeculake sawetara spek kasebut, nanging saben isih dadi pilihan sing apik.Spesialis S-works Turbo Creo minangka usaha pertama model ing jagad e-pit dalan lan ora nguciwani.Kita wis mbagi informasi dadi sepedha listrik sing paling efektif, sepedha hibrida listrik sing paling apik, lan sepedha lipat listrik sing paling apik.Yen sampeyan kaya kita lan wis biasa latihan lan balapan ing pit standar, bisa dadi kesenengan sing salah - pancen nyenengake.Dadi penunggang sing butuh luwih saka 32 jam saben minggu kanggo lelungan sing nyenengake, aku tansah mesthekake yen skuter Vespa 50 cc ing kondisi apik.Ana saperangan saka fashion milih saka, kang uga njupuk ragad mudhun tutul, nanging karo njamin enem taun, bisa dadi pendanaan pinter.
    hostPageUrl":"https://www.wetter.de/vergleiche/sport-freizeit/elektro-scooter-test/
    Keluhan liyane sing rada sithik yaiku papan tombol ing tabung ndhuwur, sanalika diuripake, nanging nyoba nemokake iku tegese sampeyan kudu ngalih menyang dalan gedhe sajrone sawetara detik, sing ora apik banget.Sampeyan entuk drivetrain Shimano Ultegra Di2, rem cakram hidraulik lan ban 28mm Continental GP 4000 S II sing mlaku ing dalan, dadi sepeda jalan digital sing paling apik kanggo cocog karo pilihan Wilier Cento1HY.Kita uga kesengsem banget kanggo ndeleng spek ing FastRoad, kanthi rem cakram hidrolik lan owah-owahan kualitas Shimano, kanthi chainset kompak lan kaset lebar ing mburi kanggo nyedhiyakake akeh gear kanggo bukit-bukit sing katon.Sawise sampeyan nggunakake rem utawa mandheg pedal, daya dipateni lan sampeyan kudu pedal maneh (sembrono) kanggo ngaktifake maneh bantuan pedal.mancal apik banget iki entuk pigura Fact 11r padha amarga S-Works Roubaix, kang tegese wis duwe rasa racy alamiah tenan, lan amarga iku construction super entheng, tegese iku blissful kanggo ditunggangi tanpa bantuan ing kabeh.Iku uga bakal entuk kamungkinan pangisian daya cepet sing bisa biaya baterei nganti tingkat manawa ing 1-2 jam saka nol.Sepeda kasebut sepi banget, sanajan ing level 5, ngyakinake para penonton yen tester kita kudu dadi pahlawan sing luar biasa kanggo ngalami kenaikan 15 persen kanthi cepet.Cannondale Topstone Neo Lefty 3 minangka sepedha kerikil listrik - sing tegese nyawiji stang gulung karo ban sing kuat lan suspensi, saengga dirancang kanggo nunggang ing dalan lan ing dalan.Iku dicokot kaya F1 saka E-mancal amarga nerangake karo akèh kabèh integrasi technical, kaya kemampuan kanggo pancing munggah karo app pribadi lan nelpon ing motor kanggo fashion nunggang.
    Mlaku ing gembong 650b tansah mburi nyenyet lan lincah kanggo meh wae terrain, sanadyan iki wilayah panggonan sampeyan bisa nimbang upgrade mangsa amarga WTB kang ST i23 rim ora cukup cocog potensial truk monster liyane saka mancal.Nalika olahraga minangka salah sawijining kaluwihan sing paling dhuwur ing sepedaan, bisa uga ana sawetara fasilitas pedal sampeyan ora cukup kanggo ngatasi punuk, utawa kemungkinan sampeyan bakal pengin sampeyan duwe sethithik. mbantu supaya bisa kerja tanpa kesel dhewe, lan nalika nyoba apik.We felt sing lokasi titik biaya ing dhuwur saka krenjang ngisor mung sethitik banget, dadi penting kanggo pindho test iku ditutupi munggah.2) tundhuk karo sampeyan njaluk nggunakake karton hardboard / kothak layang / lapangan saiki lan akeh liyane pamisahan mburi utawa aspek duwe tandha lan kode bar tandha.Kanthi peralatan sing dibangun kaya lampu, mudguards, rak lan kick-stand kabeh trappings ana kanggo nggawe trip nyaman karo jinis langsung metu lapangan.Pilih saka tab kelas ing ndhuwur yen sampeyan ngerti model sepeda sing sampeyan pengin, utawa, klik 'shopping for advice', kanggo informasi sing luwih rinci sadurunge sampeyan maju ing perjalanan.Sepeda dalan listrik bakal kalebu stang sing mudhun lan bobote kurang, dene sepeda hibrida listrik kalebu bar sing rata, ban sing luwih akeh lan peralatan kanggo mbantu para penumpang;sepedha lempitan listrik mbiyantu yen bagean saka lelampahan sampeyan kudu nyiapake lelungan, utawa, sampeyan cepet ing papan.Akeh pembalap nggunakake macem-macem ilmu terapan pendinginan, lan liyane lan liyane pit listrik sing secara harfiah rampung balapan, Panggonan mung sawetara taun kepungkur pit listrik bisa liwat balapan mancal listrik tanpa komponen serius gagal.Yen sampeyan mikir sampeyan wis dibangun utawa tuku mesin listrik sing dipercaya, balapan minangka cara sing apik kanggo nuduhake.Kanggo kita, kita ngarepake mancal minangka salah sawijining hibrida sing paling dikarepake, kanthi desain sing ndhelikake motor kanthi apik, sanajan kita wis rada ora seneng yen nyetel post jog kiwa tandha ngeruk.Kita pancene disenengi Canyon Grail: On (ndhuwur) lan iku apik kanggo ndeleng Precede: ON malah kitted karo Bosh Performance Line CX motor, sanajan saenipun kita seneng ndeleng jus sethitik liyane ing baterei kanggo bantuan liyane. spec spektakuler.Paket lengkap kalebu spatbor (mudguards), lampu lan rak mburi dadi apik banget minangka komuter saben dina utawa kanggo nyelehake mobil nalika menyang toko, sanajan kita nemokake iki rada rattily ing test.Saka ebike komuter, nganti e-sepeda lempitan nganti sepedha gunung listrik, saiki kita duwe sepedha sing cocog karo dana lan digunakake.Ana skuter listrik sing sampurna nunggu sampeyan lan sampeyan mung kudu nggoleki lan muga-muga situs webku bakal mbantu sampeyan nemokake skuter sing cocog karo kabutuhan lan regane.Terusake ing "Kualitas Tinggi, Pangiriman Cepet, Rega Kompetitif", saiki kita wis nggawe kerjasama wektu sing dawa karo klien saka saben jaban rangkah lan domestik lan entuk komentar dhuwur para pembeli anyar lan lawas kanggo Carbon Bike Electric, Endurance Road Bikes, Mid Drive Electric Sepeda gunung, sepeda listrik murah, sepeda gunung karbon.
    Dadi sing luwih lurus, sepeda listrik sing luwih apik nglawan gasser.Skuter listrik Razors nduweni fungsi penggerak roda mburi sing ngimbangi bobot penunggang kanggo traksi lan manajemen sing luwih apik.Saiki sampeyan bisa nemokake model skuter mobilitas murah kualitas apik sing kasedhiya ing pasar, sing pendanaan luwih gedhe tinimbang skuter mobilitas bekas.A: Kuwat kontrol kualitas dhuwur.Kita pengin nggawe langsung supaya sampeyan bisa browsing, nemokake lan mriksa sepedha listrik (e-mancal) sing bisa digunakake kanggo sampeyan, saka macem-macem merek ebike kualitas dhuwur.Visi kasebut yaiku nyedhiyakake perawatan sing paling apik, dikonfirmasi lan perawatan kualitas paling dhuwur, sing bisa diakses kabeh wong.Veincentre minangka pusat medis spesialis kanggo perawatan varises nggunakake metode invasif minimal Gold Standard.Disaranake sampeyan nggunakake degreaser spesialis ing sepeda listrik sampeyan.Kanthi kabeh tambahan sing ditambahake minangka standar lan gaya katon kaya, Ribble Hybrid AL e minangka sepeda listrik sing paling apik kanggo dhuwit.Kaya sedulur non-listrik, Ribble Endurance SL uga dianugerahi Penghargaan Pilihan Editor Mingguan Bersepeda.Kanthi geometri sing cocog karo Ribble Endurance SL Disc, Ribble Endurance SL e nduweni motor lan baterei, dadi pilihan sing luar biasa kanggo para penunggang sing nggoleki peningkatan efisiensi sing alus.Ribble Hybrid AL e minangka sepeda hibrida sing mlaku ing dalan sing padha ing omah ing dalan lan jalur kerikil, kanthi posisi nunggang tegak sing nyaman lan nyenengake, apik banget kanggo para penunggang sing bali utawa pemula.Pro minangka sepeda hibrida liyane sing mlaku ing dalan gedhe kanthi setang sing rata kanggo ningkatake posisi perjalanan sing apik kanggo para penunggang sing paling karat, sejatine kita seneng banget nunggang sepeda motor hibrida listrik sing apik iki, kita menehi Penghargaan Pilihan Editor Mingguan Bersepeda.Milih drivetrain 50A sing dianyari, Wolf King GT dibangun kanggo penggemar off-street sing ngormati komponen sing luwih fleksibel kanggo nunggang penyalahgunaan abot.Unsur listrik sing kuat berkembang dadi abot.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita