PRODUCTS

skuter listrik apik kanggo salju

skuter listrik apik kanggo salju

whatsapp+8613267350716

Telung Panyebab Skuter Listrik Mbuang Wektu
Kita ngarepake ngomong karo sampeyan babagan tuku sepedha listrik!Yen sampeyan ora milih suspensi, goleki macem-macem pilihan sing bisa mbantu ngresiki perjalanan sampeyan, padha karo dek kayu cambered model skateboard tinimbang roda pneumatik aluminium sing ora fleksibel lan diisi udara.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan ngrampungake pitakon.Q8, Apa sing paling apik kanggo promosi manekin?Model Y duwe pigura aluminium, hydro-formed, menehi konstruksi sing kandel lan kuat kanggo nambah kekuwatan.Urip baterei, akselerasi, kacepetan prima, kualitas mbangun, lan trip kualitas dhuwur kabeh tetep persis padha karo dina pisanan aku numpak.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Telung Panyebab Skuter Listrik Mbuang Wektu
    Kita ngarepake ngomong karo sampeyan babagan tuku sepedha listrik!Yen sampeyan ora milih suspensi, goleki macem-macem pilihan sing bisa mbantu ngresiki perjalanan sampeyan, padha karo dek kayu cambered model skateboard tinimbang roda pneumatik aluminium sing ora fleksibel lan diisi udara.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan ngrampungake pitakon.Q8, Apa sing paling apik kanggo promosi manekin?Model Y duwe pigura aluminium, hydro-formed, menehi konstruksi sing kandel lan kuat kanggo nambah kekuwatan.Urip baterei, akselerasi, kacepetan prima, kualitas mbangun, lan trip kualitas dhuwur kabeh tetep persis padha karo dina pisanan aku numpak.Nalika ngganti skuter listrik lan batre mancal ngganti kabeh baterei ing wektu sing padha lan karo model padha batre.Wong Tionghoa maneh nyetel wektu ngisi daya baterei ing ngisor 4 jam.Bisa nggawa siji utawa loro individu sekaligus gumantung manekin sing sampeyan pilih.Akeh pit uga saiki nawakake pilihan kanggo piggyback baterei kapindho sing ngijini sampeyan pindho jangkoan, utawa, ing cilik saka Electric Bike Company Model X, telu (siji ing rak mburi lan loro ing basket ngarep, minangka akeh jarak 200 mil).Manekin sing ditampilake ing kene diwiwiti kanthi rega $ 1,949 nanging bisa diupgrade (kanthi biaya) kalebu masalah kaya bakul mlebu sing ngemot siji utawa rong baterei, rak mburi, warna awak khusus, seatpost suspensi, tracker GPS, lan ekstra.KQi2, saiki ditampilake ing EICMA, minangka anggota paling enom saka kluwarga skuter listrik: nganti 25 km / jam lan regane 499 euro.Dadi minangka conto, kendharaan listrik skuter lipat minangka bagean gedhe saka pasar e-skuter.Kanggo menehi stabilitas ekstra, sampeyan bakal entuk 5 roda kanthi ukuran sing beda-beda.Nalika suspensi hardtail ora bakal menehi efisiensi sing padha karo sepedha listrik trail suspensi sing luwih larang, nanging isih dadi pesaing sing pantes.Safety ekstra temtu bakal nambah sawetara katentreman atine lan nawakake worth ing dhuwit.Nanging stubbornly njaga nilai liwat wektu.Apa sampeyan kudu skuter liwat mancal conventional ekstra?
    hostPageUrl':'https://denver.cbslocal.com/2020/01/02/electric-scooter-stolen-denver-capitol-hill-neighborhood/
    Nerangake karo telung wheel lan akeh fitur becik, kang kok dadi akeh individu golek irresistible.Lan gampang banget kanggo ngerti apa sebabe, amarga akeh keuntungan lan keuntungane.Lan ora cetha carane ndandani drawback sing amarga pilihan kanggo njupuk e-scooter bisa spur saka kaloro, kang ditambahake.Iki, lan ngleboke lan sistem suspensi mburi, uga pigura redesigned, wis nambah luwih stabilitas kanggo trip Gamelan kita wis teka kanggo antisipasi saka WideWheel.Dedikasi mancal kanggo teknologi modern terus nganggo sistem lembut kabeh-LED, tampilan LCD, kunci kontak tanpa kunci lan sistem peringatan maling digital.Program administrasi baterei modern mbantu ndawakake umur baterei.Urip bisa dadi mboseni yen sampeyan kudu ngindhari bongkahan, mlumpat lan miring, nanging elinga yen sampeyan lagi numpak skuter sing bisa digerakake dhewe, ora nganggo BMX sing agresif lan spesifik.Wangsulan: Bab ingkang utama saka scooter iki, lan kita bakal saiki akeh bagean.Wangsulan: Beban maksimal skuter iki yaiku 160KG (352 lbs).8. High stabil awak kuwat.35 mm Aluminium alloy Non-slip dek.Max mbukak satus seket kg.Sanalika beban ditrapake ing baterei, voltase bakal langsung mudhun.Iku skuter listrik paling cepet perusahaan Cina kanggo titik iki, karo mbokmenawa hub motor paling efektif banget adoh lan, kanggo pisanan, voltase baterei luwih gedhe (72 volt tinimbang patang puluh wolung volt) saka ing fashion sadurungé.6. Yen sampeyan saka Australia, lan sampeyan ora duwe lisensi impor, minangka asil saka pamaréntah Australia dipunéwahi privasi impor, We kudu kapal scooter karo metu baterei, lan ngirim baterei seperately ing wektu sing padha, sampeyan bisa uga kudu sijine ing baterei dhewe, lan iku penting kanggo nanggung biaya pangiriman baterei, iku babak $100.Ing wektu sing padha, e-skuter profesional dual raking ystem-mlebu lan rem cakram mburi njamin driving dilindhungi.Nanging 500 dilengkapi 8-kecepatan Shimano Altus shifting lan gearing lan rem cakram hydraulic.Sepeda listrik sing digunakake kanggo njelajah prasaja biasane beda-beda saka 200 nganti 500 watt.Sepeda liyane sing cilik lan cukup entheng supaya gampang digawa munggah tangga.Milyar ing Ganti ujar Free Electric siyap ngasilake listrik sing cukup kanggo ngladeni siji omah kanthi listrik sing resik sajrone 24 jam, sanajan iki gumantung, nyatane, apa sing didhukung.Nilai eceran sing disengaja yaiku US $ 799, sanajan biaya murah 30% diwenehake kanggo manuk awal.C-ragad nerangake carane sakcepete baterei wis babar blas utawa kosong.
    Sanadyan sel Li-ion 18650 duwe mupangat sing luar biasa, sel kasebut luwih gampang ngapura tinimbang ilmu terapan baterei liyane lan bisa njeblug yen digunakake kanthi ora bener.Sawetara sel kasebut biasane ditemokake mung ing paket baterei skuter sing luwih dhuwur.Skuter listrik electrique sing ditemokake ing kene kalebu kisaran sing beda-beda lan mbutuhake 3 nganti 4 jam kanggo ngisi daya.Ana macem-macem barang olahraga lan rekreasi saka China, sing kadhaptar ing situs kita bebarengan karo Scooter Electrique ing ndhuwur, lan sampeyan bakal milih saka macem-macem opsi tuku sing padha karo skuter listrik, skuter, skuter motor sadurunge sampeyan nggawe pilihan sumber tutup. Temokake unit manufaktur Scooter Electrique sing tepat lan produsen bisa nggawe bedane gedhe kanggo sukses bisnis ing mangsa ngarep.Kita nawakake macem-macem barang dagangan Skuter Listrik ing Cicig, supaya sampeyan bisa nemokake apa sing dikarepake.Schwinn wis pompa metu scooter modern sing teka ing nomer akeh werna.Skuter listrik revolusioner kita kanthi keahlian hibrida nawakake sing paling apik ing donya kanthi mencet tombol - kesederhanaan push lan go utawa gampang nganggo tenaga listrik.Kabeh integrasi Optibike digayuh saka ngisor munggah karo disign fokus ing kinerja gedhe banget, keamanan, lan ease saka operasi.Anane mangan nyuda resistensi interior baterei, ngidini output arus sing dhuwur nalika njaga suhu sing sithik.Yen sampeyan wong diwasa sing luwih dhuwur utawa luwih gedhe, saliyane bobote maksimal, coba dhuwure stang sing paling dhuwur amarga skuter sing cilik banget lan sithik bakal nggawe sampeyan mlaku menyang chiropractor luwih cepet tinimbang sampeyan bisa nguwuh 'Aku wong lanang skuter' .Kemampuan kanggo nggunakake gearing mancal supaya sampeyan bisa menek gunung gedhe ing pindah kurang utawa cepet (nganti 30mph) ing pindah tenan dhuwur.Saiki, iki minangka teknik geek - bantalan dirating dening ABEC commonplace, lan ngurangi peringkat, presisi sing luwih murah, kanthi peringkat saka 1 nganti 9. Peringkat sing luwih murah tegese sampeyan kudu nyepak ekstra supaya bisa terus maju. , ngendi HFS gedhe banget tegese kurang gaweyan kick kanggo ngleyang kaya scooting swan.2. Saben pesenan sampeyan bisa njaluk sawetara komponen spare tanpa biaya, kaya throttle, brake bar, kabel brake, pedal kanggo pindhah uga karo prodhuk.Skuter Listrik, Produsen / Supplier Suku Cadang Skuter ing China, nawakake Skuter Maxmov Elwctric Lipat 500 Watt Murah kanthi Baterei Asam Timbal 36V, Harga Pabrik Maxmov 2021 800W 36V EEC/Coc Skuter Mobilitas Listrik kanggo Wong Dewasa, 2021Wheel Maxmov ing Dalan Loro-Rantai Drive 500W EEC / Coc Electric Scooter kanggo Diwasa lan liya-liyane.Dibandhingake, baterei Li-ion duwe udakara 10X Kapadhetan energi ing kontras karo baterei asam timbal.
    Senadyan mangkono, akeh penunggang isih bocah-bocah baterei kanthi ora nate ngeculake lan uga nggunakake pangisi daya khusus kanggo ngatur kecepatan lan jumlah pangisian daya kanthi apik.Nalika nyimpen ing wektu sing suwe, pesthekake yen baterei kudu diisi kanthi periodik.Motor kuat bakal tartamtu sing bisa drive ing malah lumahing, nanging tambahan ing ngarepke minangka akeh minangka 15 derajat.Sakabèhé, senadyan kasunyatan sing model pricy, iku pendanaan efisien yen sampeyan nggoleki kualitas dhuwur lan pilihan.Pilihan liyane sing apik yaiku lawang mlebu LED lan lampu mburi sing luwih gampang supaya sampeyan bisa ndeleng dalan ing ngarep sampeyan ing wayah wengi.Opsi liyane saka MQi GT Evo kalebu patang warna alternatif, kunci kontak tanpa kunci lan kunci setir anti-maling listrik.Kaya 350, sampeyan duwe pilihan antarane limang kisaran bantuan pedal lan throttle kanggo nyurung sampeyan maju.Banjur pilih saka limang toko Sydney kanggo ngunjungi.Umume pabrikan nyaranake helm lan bantalan sikut / dhengkul lan sapa sing kudu dibantah, yen sampeyan ora milih, mula kudu waspada.Kanggo lokasi transportasi ing Kanada, pelanggan kudu mbayar biaya pangiriman $150 USD.Rega wiwitan kanggo Razor Electric Scooter ing Target saiki $ 120 kanggo Blue E90, $ 130 kanggo E100 abang utawa jambon, lan $ satus sèket kanggo skuter eSpark perak.Yen kulo wiwit alon mudhun, nyoba lan ngganti bantalan wheel lan mriksa ngidhak ing ban Panjenengan.Skyer nawakake macem-macem layanan wiwit saka spesifikasi syarat nganti prototipe lan persiapan kanggo produksi massal bebarengan karo rencana bisnis lan teknik.Kanggo ndeleng kanthi luwih apik babagan tingkat kacilakan ing saindenging negara sing nglibatake skuter listrik, Breyer lan kanca-kancane nguripake Sistem Pengawasan Cedera Elektronik Nasional (NEISS), sing menehi prakiraan babagan macem-macem wong sing tatu ing AS. penunggang karo data wektu nyata padha GPS, anti-maling lan ngawasi adoh, uga pusat bantuan.Pesenan sampel lan pesenan campuran / warna sing bisa ditampa, meh padha karo layanan panas lan regane.Minangka asil, regane China cukup larang.Mangga tembung: Pangiriman saka gudang China yaiku kanthi angkutan laut.Yen sampeyan nyoba kanggo snag produk Tuku China Eletr Elektro 3000W E Sccoter Eletrica De Trotinette Electrique 80 Km/H Elektro Roller Electric Scooter kanggo Diwasa, sampeyan bisa gumun carane tuku China Eletr Elektro 3000W E Sccoter Eletrica De Trotinette Electrique 80 Km /H Elektro Roller Electric Scooter kanggo Wong diwasa, carane nggunakake Tuku China Eletr Elektro 3000W E Sccoter Eletrica De Trotinette Electrique wolung puluh Km/H Elektro Roller Electric Scooter kanggo Wong diwasa lan carane supaya tuku China Eletr Elektro 3000W E Sccoter Eletrica De Trotinette Electrique wolung puluh Km / H Elektro Roller Electric Scooter kanggo Diwasa?Kredit PayPal menehi kebebasan kanggo tuku kabeh peralatan mancal sing dikarepake ing wektu iki lan mbayar luwih saka 6 wulan tanpa kapentingan.Dear kanca EU, mangga milih kanggo kapal saka China, supaya sampeyan ora kudu mbayar pajeg, ing kasunyatan, kita bakal ngirim kanggo sampeyan saka warehouse EU, lan sampeyan bisa nampa ing 3-7 dina.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita