PRODUCTS

skuter listrik apik kanggo lingkungan

skuter listrik apik kanggo lingkungan

whatsapp+8613267350716

Kita wis nyiyapake model sepeda listrik sing paling dipercaya lan inovatif saka pabrikan paling dhuwur - Specialized, Kalkhoff, Focus, Raleigh.Saben pabrikan iki nggawe macem-macem skuter listrik sing tegese sampeyan bakal nemokake akeh pilihan.Teknologi kepala kita duwe keahlian luwih saka 5 taun ing kabeh manufaktur lan jinis e-pit lan kit.Kanggo skuter tingkat entri lan komuter, utamane kita mikir babagan portabilitas - sepira gampang dilipat kaya nggawa ing bis utawa macem-macem jinis transportasi umum, utawa carane alon-alon numpaki undhak-undhakan sing dawa - bebarengan karo jangkoan lan kecepatan dhuwur.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Trik 2 Kapindho Kanggo Skuter Kick Listrik
    Kita wis kanthi cepet ngatur model sepeda listrik sing paling dipercaya lan inovatif saka produsen paling dhuwur - Specialized, Kalkhoff, Focus, Raleigh.Saben pabrikan iki nggawe macem-macem skuter listrik sing tegese sampeyan bakal nemokake akeh pilihan.Teknologi kepala kita duwe keahlian luwih saka 5 taun ing kabeh manufaktur lan jinis e-pit lan kit.Kanggo skuter tingkat entri lan komuter, utamane kita mikir babagan portabilitas - sepira gampang dilipat kaya nggawa bis utawa macem-macem jinis transportasi umum, utawa carane alon-alon numpak tangga sing dawa - bebarengan karo jangkoan lan kecepatan dhuwur.Identik karo sepedha standar, sepedha listrik bisa duwe ban ceking, sepedha gunung listrik bisa duwe ban sing luwih kenthel, luwih kasar lan sepedha listrik ban lemak bisa duwe (sampeyan bisa ngira) ban gemuk.Tansah njaluk saran saka dokter utawa supplier kesehatan liyane certified bab pitakonan sampeyan bisa duwe sawetara kondisi medical utawa kesehatan.Wong sing duwe kahanan medis: Wong sing nandhang penyakit jantung, paru-paru utawa pembuluh getih bisa seneng muter amarga sepeda elektronik, sing nyuda tekanan ing sistem kardiovaskular dibandhingake karo sepeda standar.Adopsi C-V2X, amarga produsen mobil lan kutha dadi panas, ujare Praveen Singh, direktur pangembangan perusahaan Qualcomm.Wong tuwa sing luwih tuwa: Pengendara sepeda sing wis tuwa -- utawa wong tuwa sing pengin miwiti -- bisa entuk manfaat saka e-sepeda amarga tekanan sing suda.
    Saben skuter listrik minangka pilihan sing tepat amarga cepet, bisu, lan bakal nggawa sampeyan menyang ngendi wae, nanging bisa uga ana kompetisi sing apik, luwih dhuwur, lan paling gedhe.Murah EU Simpenan 1000W Electric Scooter 50KM/H Electric Kick Scooter Foldable E Scooter Monopattino Elettrico diwasa Skuter Grosir.Sepeda khusus bocah iki kira-kira 30% luwih entheng tinimbang pit diwasa lan nduweni geometri lan ukuran komponen sing bisa ditampa kanggo lengen, lengen lan sikil sing luwih cilik.Kabeh skuter bisa nggawa bobot diwasa, sanajan sawetara luwih awet tinimbang liyane.Kajaba iku, amarga desaine saya ganti, kita bisa ngetung opsi anyar kaya bantuan Bluetooth lan Wi-Fi kanthi cepet.X2 dibangun kaya Cadillac lan bisa dadi salah sawijining skuter listrik sing penting sing wis digawe.Iki minangka salah sawijining conto sing dijamin dening pakar kasebut.Keahlian ngisi daya ditambah karo fungsi balancing sel sing bisa diprogram sing ngeculake paling potensial baterei kanthi biaya sing luwih dawa.Perusahaan sepedha bocah-bocah Woom ngumumake dina Rebo jalur e-mancal pisanan, Up 5 lan 6. Sepeda, dirancang kanggo cocog karo bocah-bocah kira-kira ukurane 50- nganti 65-inci, nduweni sistem drive Fazua 250 watt nganti 12 mil saben jam bantuan pedal.Turbowheel Phaeton minangka salah sawijining skuter listrik paling cepet ing bumi, lan minangka salah sawijining sing pertama diluncurake ing dhaptar kasebut.
    Produk pisanan Spoke, piranti ukuran telpon sing dikenal minangka ConnectMe sing dipasang ing pigura mancal utawa diselehake ing kanthong bakal nyiarake data posisi rinci pengendara sepeda kanggo nutup kendaraan.Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara kerja pit listrik ing negara sampeyan, sampeyan bisa hubungi kita lan kita bakal menehi level sampeyan ing rute kanggo nggoleki data tambahan menyang negara sampeyan.Untunge sampeyan duwe bagean lengkap babagan iki ing hub info.Motor hub kita ngunci tengah utawa saben motor menyang garpu utawa sasis kanthi poros supaya nalika listrik diuripake, magnet ing sisih njaba ngusir kabel sing digulung kanthi kenceng ing tengah kanggo nggawe gerakan.Selaras karo ujian sing ditindakake dening Kickstarter ing taun 2015, kira-kira 1 saka 10 barang dagangan "sukses" sing nggayuh tujuan pendanaan gagal ngirim hadiah.Skuter Weped iki mung bakal entuk klompok niche kanthi kanthong jero.E-mancal bisa mbantu sampeyan nggayuh kabeh tujuan lan tujuan sepedaan, padha karo mungkasi rute sepedaan lintas negara.Produsen e-mancal sing luwih apik biasane cocog karo panggonan motor sing cocog karo jinis sepeda sing didol.Nanging nalika skuter listrik ora apa sing sampeyan goleki, kita wis entuk akeh skuter kick sing ditawakake saka manufaktur dhuwur kaya Micro Scooter, kalebu Micro Speed ​​Scooter.Ya, numpak skuter listrik iku praktis lan nyenengake.Wangsulan: Ya, minangka cara kanggo tundhuk karo hukum Eropa, skuter kita wis dilengkapi karo kemampuan tandha flip.Program piranti lunak Ford, Trek Bicycle, Bosch lan Tome uga digunakake kanggo nyambungake kendaraan lan sepedha.Mobil penumpang, saliyane sepeda sing dibantu tenaga, duwe roda loro utawa telu sing paling ora duwe siji karakteristik sing beda karo sifat moped.. Roda gedhe (180, 200 utawa 230mm) duwe gerakan muter sing luwih apik, sing kuwat Electric Scooter Kanggo Wong diwasa Street Legal kang tegese jarak ngleyang maneh saben push nalika menehi panyerepan kejut apik.Pigura alloy bakal njupuk loro 700x35c utawa 650bx2in gembong lan ban karo mudguards, lan ndeleng rak lan Fender gunung galore.Akeh pit uga saiki menehi pilihan kanggo piggyback baterei kapindho sing ngijini sampeyan kanggo pindho jangkauan, utawa, ing cilik saka Electric Bike Company Model X, telung (siji ing rak mburi lan loro ing basket ngarep, nganti beda-beda 200 mil).Ayo kula ngerti model sing sampeyan deleng ing umpan balik.
    Ayo kula ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!Sampeyan bisa uga kudu skuter listrik lempitan paling efektif kanggo wong diwasa, nanging sampeyan ora ngerti carane arep ing mannequin pas.Daftar iki ora bakal lengkap tanpa skuter listrik 72V produksi Amerika paling cepet ing kana.Skuter iki dianggep minangka salah sawijining skuter paling dhuwur ing rekor iki.Priksa spek produk skuter sing sampeyan pilih kanggo bobote paling sadurunge sampeyan tuku, amarga sampeyan ora pengin nggawe mode transportasi eko kutha anyar ing ngisor tekanan sing akeh banget.Perlu sinau luwih akeh?Skuter listrik umume dadi standar ekstra amarga owah-owahan jagad menyang papan sing ramah lingkungan."Bisa uga dadi menang gedhe kanggo para perencana transportasi, mung babagan nyuda kemacetan lan mindhah individu menyang mode transportasi sing luwih aktif," ujare.E-mancal minangka cara sing ora bisa dipercaya kanggo ngleksanani, sanajan kanggo bikers unggul utawa wong sing cocog banget.Sampeyan uga entuk spatbor, rak mburi, kickstand, lan lampu - ora ana masalah kanthi rega iki.Motor listrik ing kene diduga dipasang ing mburi.Kalkhoff Pedelec luwih gedhe tinimbang mung nyepetake motor menyang mancal penting.Monopattino elettrico sampurna kanggo kabeh kahanan;apa utawa ora iku cruise lanang sak kutha utawa zooming liwat njobo becik.Skuter listrik roda telu iki bisa nyedhiyakake perjalanan sing sampurna nalika ngadeg utawa lungguh.Skuter Listrik Kinerja Ekstrim 72V sing cocog kanggo sampeyan?Dualtron Storm nduweni motor hub kembar maks 6,640 watt, pengontrol 40A buntut mburi njaba, lan baterei sing bisa dicopot 2,268WH, menehi efisiensi banget kanggo para penunggang kanthi gampang nyimpen lan kemampuan transportasi.Badai Dualtron bisa uga minangka Skuter Listrik sing paling akeh digoleki sing bisa uga entuk dhuwit.Coba Storm.Coba artikel-artikelku sing beda-beda nalika aku ngerti carane masang rem Magura, ban PMT, lan ekstra!Sepeda elektronik sing dikembangake dening tim ing KLU ngidini wong lelungan kanthi kacepetan maksimal 55 kmph kanthi kapasitas pangisian daya sing bisa nutupi antarane 85 nganti satus km ing kahanan normal sajrone ngisi ulang siji sing butuh 5 jam.Banjur tutupi wadhah baterei lan sambungan apa wae sing katon nganggo kain utawa bungkus film kanggo nyegah banyu ngubungi bagean kasebut.Ngrawat bagean listrik ora mesthi rumit utawa masalah.Saiki kita wis dadi penggemar eBikes wiwit saiki.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita