PRODUCTS

bocah wadon skuter listrik

bocah wadon skuter listrik

whatsapp+8613267350716

Yen sampeyan lagi nggoleki sepedha listrik sing paling murah ing pasar tanpa kompromi karo kualitas dhuwur, ora katon luwih saka Ancheer 26”.Ebike iki kasedhiya ing tingkat nilai sing luwih gampang diakses tinimbang sing paling akeh ing pasar.Skuter listrik iki sudhut cetha, ban lunyu lan karbon arang banget-saiki ndadekake iku temtu smoothest ing pasar yen sampeyan lagi ing goleki kanggo skuter listrik disetel kanggo kesengsem.Sawetara logam bisa nyedhiyakake stabilitas sing bener saka kelenturan lan kapasitas kargo, nanging amarga bobote, bisa uga nambah akeh banget ing skuter kasebut.Pira regane Sepeda Listrik?Malah ana studi ing taun 2016 sing nyathet penjualan sepeda motor iki mundhak banget.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Layanan Pelatihan Skuter Listrik Gratis
    Yen sampeyan lagi nggoleki sepedha listrik sing paling murah ing pasar tanpa kompromi karo kualitas dhuwur, ora katon luwih saka Ancheer 26”.Ebike iki kasedhiya ing tingkat nilai sing luwih gampang diakses tinimbang sing paling akeh ing pasar.Skuter listrik iki sudhut cetha, ban lunyu lan karbon arang banget-saiki ndadekake iku temtu smoothest ing pasar yen sampeyan lagi ing goleki kanggo skuter listrik disetel kanggo kesengsem.Sawetara logam bisa nyedhiyakake stabilitas sing bener saka kelenturan lan kapasitas kargo, nanging amarga bobote, bisa uga nambah akeh banget ing skuter kasebut.Pira regane Sepeda Listrik?Malah ana studi ing taun 2016 sing nyathet penjualan sepeda motor iki mundhak banget.Priksa manawa sampeyan mung nganalisa dhisik jinis paket sing cocog karo mancal utawa sampeyan bakal mbuwang dhuwit sing dhuwur kanggo produk sing ora bisa digunakake.Priksa e-bikes Ride1Up sing jero sing bakal mbantu sampeyan ngevaluasi model sing beda banget lan ndeleng biaya paling anyar.Banjur maneh, yen sampeyan ngarahake biaya kualitas dhuwur sing unggul saka $1500 lan bisa uga nganti $5000.Iku motif utami sing Jet iki dropped saka baris kontemporer munggah, Nanging aja nglirwakake sing loro-stroke biasane motor ekstra kuat, menehi Jet energi unggul kanggo rasio bobot - kang penting yen sampeyan kinerja sadar… Iku rada luwih entheng tinimbang Turtle King 180 kg amarga bobote garing 150 kilogram.Tag rega bisa uga medeni amarga bocah enom berkembang.
    hostPageUrl':'https://www.made-in-china.com/video-channel/cnatlascom_OFsAxNrjkiWz_EEC-Coc-Overseas-Warehouse-Fat-Tire-10inch-1500W-Motorcycle-Big-Double-Seat-Electric-Citycoco- Scooter.html
    Ngirim bocah enom menyang sekolah menengah?Top 10 Skuter Nunggang Listrik Anggaran kanggo bocah-bocah lan Remaja!Iki bisa uga dadi skuter listrik rega paling gedhe ing India.Saliyane promosi skuter listrik, Ora uga ngrancang kanggo nyelehake stasiun pangisian daya sekitar Rs 10.000 ing patang atus kutha ing India.Ing wektu sing padha, nduweni awak paduan aluminium 6061 lan wektu pangisian daya 4 nganti enem jam.Mekanisme pangisian daya bisa ana ing sangisore bagasi bebarengan karo swara mesin pura-pura supaya para pejalan kaki ngerti babagan anane.Anane mangan nyuda resistensi internal baterei, ngidini output saiki dhuwur nalika njaga suhu sing sithik.Output sale taunan luwih saka 350.000 - 500.000 model.Nanging jam watt (Wh) bisa uga penting banget kanggo nggunakake - kudu dipikirake output baterei.Ora perlu mikir carane mbangun dhewe.Kanggo maca ekstra babagan skuter mobilitas paling cepet, deleng artikel iki!Kanggo sinau luwih akeh evaluasi babagan skuter mobilitas portabel sing sampurna, coba artikel lengkap ing hyperlink!Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh pilihan skuter mobilitas lempitan sing sampurna, priksa artikel kita babagan Skuter Mobilitas Lipat paling dhuwur sing kasedhiya ing pasar saiki.Rega ing tengah-tengah macem-macem, Seri 700 minangka salah sawijining sing paling apik sing mutusake ing pasar kanggo nggoleki sepedha listrik allrounder sing kuat.Seri Ride1Up 700 nyedhiyakake shift otomatis sing resik, ngleboke hidrolik lan rem cakram mburi, lan sistem transmisi profesional Shimano 8-kacepetan.
    Apa dheweke tuku sepedha kanggo fungsi profesional utawa kanggo nyenengake, tujuane kanggo nyedhiyakake perjalanan sing paling apik tetep padha.Ngilangke, ora perlu pangopènan trampil, lan ngirit dhuwit.Manekin listrik bakal mbantu sampeyan ngirit energi, dene mode sing dibantu ngidini sampeyan lelungan luwih suwe.Banjur maneh, yen sampeyan duwe mobil, kanthi bangga duwe e-mancal bakal ngidini sampeyan ngirit bahan bakar lan ban sing kerep nyopot.LMT'D dirancang sakbenere minangka alternatif mobil, nawakake nganti 50 mil saka trip listrik murni ing biaya siji nggunakake sawetara luwih saka bantuan pedal.Sabanjure, yaiku mode sing dibantu fasilitas sing nggunakake sistem pitulung sing berlebihan banget kanggo mbantu pengalaman sampeyan.Iku dadi metu ngandika sing e-mancal cepet ganti menyang mode uga-disenengi transportasi.Sampeyan bisa uga digodha dening skuter biaya murah saka model sing ora dingerteni, nanging bisa uga dadi sistem ekonomi palsu;e-skuter murah digawe saka komponen kualitas dhuwur, lan ora ana layanan sawise-sales yen ana sing salah.Skuter listrik sing bisa dilipat entheng iki nduweni daya 270W.Sampeyan bisa nemu minangka akeh minangka 15 mil saben daya.Pigura menehi energi sing efektif banget kanggo sepedha, saéngga bisa nggayuh kecepatan nganti 26 MPH.Kanthi gampang nggabungake celah antarane skuter listrik lan sepedha listrik, Razor EcoSmart Metro Electric Scooter nduweni motor sing dirancang kanggo jarak sing luwih dawa, desain sing apik kanggo lelungan sing nyaman lan daya tarik sing menang kanggo kabeh.Sampeyan mung ngalami ing mancal, propel karo pedal lan motor kompak operate kanggo menehi lelampahan ngedongkrak.Bonus liyane: Lectric XP 2.Zero kompak sing wis dirakit.Lectric XP 2.Zero lempitan ebike nawakake kabeh bêsik sampeyan bisa uga pengin saka pit listrik karo bonus ditambahaké iku mung portabel.Pasar saiki menehi macem-macem kit konversi sepeda listrik sing padha karo paket mlebu, roda mburi, utawa kit konversi kanthi baterei.Menehi Manajemen becik ing terrain ora rata karo popularitas kanggo porsi kanggo bikers menek munggah lan mudhun maneh downhill karo ease.Kanthi Lectric XP 2.0, dheweke nggunakake keahliane kanggo nganyarke salah sawijining sepeda listrik sing bisa dilipat kanthi efek sing apik.Lectric minangka model sing diidentifikasi kanggo nggawe salah siji sing paling apik promosi pit komuter listrik online.
    Brand NEW 2013 HONDA FURY 1300 VT1300CX OUT THE DOOR Price!Sampeyan bisa uga mung mbukak tugas, mlaku asu ing taman, utawa mung metu menyang sepur umum.Cukup pilih saka rong mode sing bisa diolehake: Bantuan Walk lan Bantuan Pedal lan sampeyan mesthi nindakake.Nalika nggunakake mancal iki, sampeyan duwe pilihan kanggo lelungan tanpa bantuan pedal utawa karo bantuan listrik pedal diwatesi kanggo nguatake efforts.Numpak ing mode energi gedhe banget kanggo mencet kecepatan dhuwur saka 28mph kanthi minimal gaweyan utawa siklus tanpa bantuan pedal cukup prasaja, senadyan sewidak loro lbs awak (sing dilengkapi karo rak gratis lan fender).Sampeyan bisa malah milih mode dibantu karo telung pilihan daya babar blas beda.Iku luwih gedhe tinimbang energi sing cukup kanggo saben dina lungo, lelungan ing gunung, utawa meander ing jejere jalur favorit.Ing sawetoro wektu, yen sampeyan lagi mburu sepedha listrik, sampeyan bisa ngandelake transportasi saben dina lan sepedha dalan, banjur sepedha gunung iki sing sampeyan coba goleki.Sampeyan bakal bisa nunggang kanggo bisa nganggo pedal-help utawa milih kanggo nindakake sawetara trail biking kanggo lathian.Nampilake sistem lampu 360-diploma sing bisa nyedhiyakake sampeyan kanthi cahya sing wiyar, ciri sing migunani iki paling apik yen sampeyan kejiret nyambut gawe telat utawa kanggo wong-wong sing mung seneng muter sepeda sore.Apa sampeyan biasane ngalami ing wayah sore?Geometri saka pit iki tegese meh kabeh wong antarane 4ft 10in lan 6ft 7in bisa nemu nyaman.Sampeyan bisa uga bisa nemu mancal iki kanggo lungo biasa, lelungan singkat, lan manawa sampeyan bisa nggunakake malah ing mangsa mangsa.Pls nyoba tanggal produksi baterei, kudune kira-kira 2 sasi utawa luwih suwe saka tanggal baterei diprodhuksi nganti tanggal sampeyan nampa barang.Yen sampeyan ora, penasaran kamungkinan bakal dikenani biaya ing promo steadiness saka tanggal tuku.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita