PRODUCTS

skuter listrik 10 taun

skuter listrik 10 taun

whatsapp+8613267350716

Motor listrik sing paling murah yaiku Lightning Strike.Niu mung ngenalake motor listrik RQi-GT.Rega € 4,999 - "kalebu telung taun konektivitas lan layanan aplikasi", miturut Niu.Kabeh sing digunakake kanggo mbangun Arc Vector kualitas banget, lan efficiency ngandika bener: Arc Vector bisa nyepetake saka 0-60mph (0-100kph) ing ngisor telung detik, lan kacepetan dhuwur 125 mph / liwat 200 kilometer per jam.Kanthi aksesoris Power Tank sing kasedhiya, Zero SR bisa luwih saka 220 mil ing kutha lan satus sepuluh mil ing dalan gedhe.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Top Guide Of Skuter Listrik
    Motor listrik sing paling murah yaiku Lightning Strike.Niu mung ngenalake motor listrik RQi-GT.Regane € 4,999 - "kalebu telung taun konektivitas lan layanan aplikasi", miturut Niu.Kabeh sing digunakake kanggo mbangun Arc Vector kualitas banget, lan efficiency ngandika bener: Arc Vector bisa nyepetake saka 0-60mph (0-100kph) ing ngisor telung detik, lan kacepetan dhuwur 125 mph / liwat 200 kilometer per jam.Kanthi aksesoris Power Tank sing kasedhiya, Zero SR bisa luwih saka 220 mil ing kutha lan satus sepuluh mil ing dalan gedhe.MPG saka tank 4.7L.Ing bab pangopènan, iku worth iku duwe skuter 50cc.Kanthi pamindahan antarane 125 lan 200cc, tag regane sing diselehake ing retro trendi iki regane saben sen.Kita malah duwe akeh Extreme Stealth Bomber Electric Bike Mountain 72v 8000 Watt Ebike 12000w Motorcycle Bike With Range Discounts, tansah kanthi rega terjangkau lan kualitas dhuwur.Ora preduli apa swasana ati utawa papan sampeyan, Wave eBike bisa ngatasi medan sing sampeyan pilih.Miwiti kanthi medhot baterei banjur copot komponen awak sing bisa dadi cara sing paling apik nalika sampeyan nekani mesin.Sampeyan bisa tuku produk amarga karakteristik tartamtu.Preduli saka raos tartamtu, kita mesthi bakal nemokake siji bab ing rekaman iki salah siji saka skuter listrik olahraga paling apik ing 2021 sing bisa nepaki kepinginan kanggo kacepetan lan jangkoan.Kanthi Kymco Agility 50, sampeyan bakal nemokake tunggangan sing nyenengake kanthi pilihan sing padha karo kothak panyimpenan ing ngisor kursi sing bisa dikunci kanggo helm lan pengukur gas sing penting banget.Ketangkasan Kymco minangka skuter entri sing sampurna.Ati-ati kudu ditindakake supaya ora kakehan supaya skuter ora gagal nggayuh kecepatan sing paling dhuwur nalika sampeyan butuhake.Vespa Elettrica futuristik sing diprodhuksi dening perusahaan Italia Piaggio bisa tekan nganti satus kilometer nalika diisi daya lan motor listrike bisa ngasilake nganti 5.Patang tenaga kuda lan torsi 199 Nm.Kita uga duwe Vespa ET2 50, yaiku, retro tradisional saka Piaggio.TL 50 minangka pit klasik digawe saka baja.Ora ana mancal liyane sing bisa mulyo banget kanggo lelungan kutha tinimbang Agility 50. Kanthi papan lungguh sing relatif kurang (dhuwur kursi 785 mm), sepeda kasebut minangka saben sepeda sing sensitif jender sing cocog kanggo saben penunggang lanang lan wadon. .Aja nganti diapusi kanthi kacepetan maksimal, njelajah iki minangka tawaran sing paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan minangka wong sing seneng lelungan ing kutha kanthi gampang.Ing taun 2020, Lexmoto Nano 50 minangka skuter 50cc kanggo wong sing pengin mubeng kanthi nyenengake kanthi nyenengake.
    Kanthi mode skuter listrik sing luwih entheng lan gampang diakses, sapa wae sing nganggep portabilitas tinimbang kekuwatan bakal entuk wektu sing luwih apik kanggo nggoleki apa sing dibutuhake.Suspensi mburi bisa diatur kanggo nunggang ora resmi saben dina utawa ing lingkungan dalan sing agresif.Ing ngisor-jog punika kompartemen panyimpenan sing menehi kanggo helm full-face saliyane tank bensin 6 liter, kang nawakake kathah jam ing dalan gedhe nunggang tanpa mikir utawa ngisi maneh.Iki nggawe pilihan apik kanggo sapa wae sing anyar nunggang.Sampeyan mbokmenawa duwe antarane $ 500 lan $ 2000, iku layak ing sawetara lokasi kanggo Pick munggah moped bekas.Yen aku ngomong motor bekas, aku ngomong babagan pit sing biasane kondisi apik kaya sawetara sing sampeyan nyatakake yen anyar.Pengalaman kasebut mbantu aku rumangsa kepenak karo dhasar ngoperasikake sepedha normal kaya Suzuki, nanging uga mlumpat menyang Zero zippy nalika ana kemungkinan.Direct Bikers 50 QT-11 duwe kesempatan sing luwih apik kanggo mlebu ing 2020 minangka skuter paling laris ing kana.Tao Tao Thunder minangka skuter sing cocog kanggo digunakake ing pusat kutha amarga mesin 49cc sing tetep ing kecepatan maksimal 35 mil per jam.Output daya dirating ing 3.2bhp ing 7.000rpm lan 3.3Nm ing 6.250rpm lan Aprilia wis diarahake munggah engine karo injeksi bahan bakar digital kanggo karburasi.Nanging, portofolio Aprilia mung ora kosong ing jumlahe utawa kurang kualitas, lan SR50R minangka salah sawijining sing bisa kita tingkatake kanthi spesifikasi sing dhuwur ing bunder Aprilia.Aja bingung karo rega sing murah, Skuter Hukum Jalan Gas Tao Tao Thunder 50 minangka salah sawijining motor cilik sing lincah sing ramah karo rega sampeyan, apa ora babagan rega tuku, pangopènan utawa bahan bakar. .Dadi, yen sampeyan nggoleki barang sing nggabungake tradhisi karo modernitas, mula ora golek tambahan amarga Scomadi TL 50 pancen bener ing kene kanggo nggawa sampeyan ngubengi kutha lan maneh kanthi biaya ramah lingkungan bensin.A skuter loro-wheel entheng, Yamaha Aero nganggo rodha aluminium cast-aluminium 5-stroke entheng sing katon apik lan kurang bobot.Siji bab bound babagan dhuwur 15 50cc moped scooter kita, lan iku kasunyatan sing kabeh duwe opsi unimaginable.
    Kajaba iku, Skuter Hukum Jalan Gas Tao Tao ATM50-A1 50cc nduweni bagasi cilik ing mburi sing dilengkapi karo fasilitas panyimpenan ing ngisor kursi sing cukup gedhe kanggo nggawa sembako, tas ransel, utawa kabeh kemungkinan sampeyan bakal entuk. pengin pindhah menyang trip karo.Kajaba saka kasunyatan manawa skuter dilengkapi mesin kanthi kapasitas 50cc, fisik skuter biasane cilik lan entheng.Awake cilik.Skuter listrik ora beda.Saben skuter listrik telung roda duwe sawetara sing pantes.Sayange, kaya akeh startup listrik, Green Vehicles banjur dilipat, lan digugat dening kutha Salinas, sing nandur modal ing produsen mobil sadurunge bangkrut.Sepeda motor luwih sithik polusi tinimbang macem-macem mobil.Elinga, pusat kutha biasane macet ing lalu lintas, lan sampeyan ora bisa mlaku kanthi cepet sing bisa ditindakake kanthi otomatis.Ing Course saka segi telu punika Performance Line Speed ​​motor Bosch lan baterei 500Wh dipindhah.Kanggo bali saka Bosch - Nanging perusahaan durung menehi specifications efficiency luwih.Nanging, iki ora bakal kaget amarga luwih akeh wong sing kerja saka omah lan luwih sithik mobil ing dalan.Dheweke uga bisa teka ing pirang-pirang warna, kanthi desain konvensional utawa modern, lan sapiturute.Sampeyan bisa uga teka tengen sawetara skuter, kalebu sawetara saka aku njlèntrèhaké ing sijine munggah kang utamané kanggo seneng-seneng lan nggunakake occasional.Nanging tag nilai rata-rata mbokmenawa bakal mudhun maneh, lan stasiun pangisi daya lokal bakal dadi pemandangan sing luwih akeh.Phaeton gedhe, kandel, banter, lan kuat, luwih mirip karo mancal ngadeg.Dibandhingake karo mbayar nganti $satus rong puluh kanggo jangkoan asuransi saben wulan amarga duwe motor pamindahan ndhuwur.Motor listrik kita luwih awet tinimbang motor aneh, lan tahan luwih suwe, lan ora mbutuhake pangopènan lan pangopènan, anggere digawa kanthi rutin ing casing njaba.Iki kalebu biaya tuku, biaya pangopènan, kepraktisan, nilai jangkoan asuransi, lan liya-liyane.Mlaku ing mesin 4-stroke, Echo 50 njamin linuwih lan rega murah pangopènan, relatif kanggo mitra loro-stroke sing.Mulane penting banget kanggo njupuk minangka masalah utama rega sing bisa ditanggung, utamane biaya kanggo tuku lan jangkoan asuransi.Ayo padha ngadhepi;rega pangopènan iku salah siji faktor sampeyan kudu nimbang sadurungé saka bangga duwe peralatan sembarang, apa utawa ora sel utawa ora.Saben uwong mbutuhake laptop lan piranti sing paling apik, nanging bakal bodho nyekel piranti tanpa watesan lan ninggalake mung sawetara dina utawa sasi amarga kekurangan sumber kanggo njaga nilai pangopènan.Wis akeh sing bisa ditawakake kanggo penunggang sing nggoleki skuter sing dirancang kanthi apik sing ramah lingkungan gas lan murah kanthi kompetitif ing biaya tuku lan pangopènan.SXR 50 entuk kluster instrumen kabeh-digital kanggo kabeh maca sing dibutuhake kanggo penunggang.
    Daya tahan minangka salah sawijining ciri sing dikarepake saben penunggang ing skuter.Yen sampeyan duwe penasaran ing macem-macem item sing ana gandhengane karo 11inch Off Road Electric Scooters Dewasa 60V 5600W Dual Motor Folding E Scooter 85KM/H Max Speed ​​Electric Scooter Europe Stock, sampeyan bisa ngerteni kabeh ing situs web kita amarga saiki duwe Skuter Listrik paling dhuwur. produk saka ngendi sampeyan bakal katon, ngevaluasi lan tuku online.Nalika sampeyan ngira-ngira skuter kanggo motor beda, Aku pitutur marang kowe sing iku luwih murah kanggo tuku, apa anyar utawa digunakake.Aku bisa ngandhani sampeyan kanthi gratis yen sampeyan bisa numpak mobil ing negara bagian California.Inggih, iku ora ala marketing iku minangka dolanan kanggo cah enom, Nanging yakin iki skuter paling apik kanggo nemu kutha babak kanggo kabeh nyenengake ing bumi.Sampeyan bisa uga mbayangno sampeyan wis entuk barang dagangan Tao Tao sing luwih apik karo Skuter Hukum Tao Tao Thunder 50 Gas Street.Aku menehi conto moped utama sing ditampa ing pertengahan 2019.PCX Electric meh padha karo PCX 150 sing nganggo bensin. Kajaba saka fisik sing melengkung, lampu depan sing trendi, lan lampu mburi, uga entuk kluster instrumen digital lan kursi sing nyaman.5. Beda Angles Intimately: Coba lebokna skuter kanthi lengkap menyang awak bebarengan karo mesin, headlamp, mburi, jam sing nggambarake jarak tempuh sing direkam, aksesoris sing beda, lan liya-liyane.Jarak paling 15 mil cukup kanggo wong sing paling kerep lan luwih cepet tinimbang skuter kick.MPH kuwi cukup kanggo dikarepake kulo metropolis tegese;penunggang umum bisa saged kanggo ngalahake tailbacks ing Miami lalu lintas-dikunci.Dibandhingake sepedha motor median karo sopir mobil sing rata-rata, otomotif bakal mandheg luwih cepet.Kita bakal menehi sampeyan 2021 New Electric Motorcycle nduweni kualifikasi ing ndhuwur rata-rata "up-instances", kabutuhan kurang perawatan, lan gampang operasi.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita