PRODUCTS

Motor listrik

  • adult electric motorcycle

    motor listrik diwasa

    whatsapp+8613267350716

    Kita uga nindakake tugas-tugas perbaikan produk kunciKendaraan Listrik.Kabijakan EV anyar ing Delhi sing diluncurake minggu kepungkur nyedhiyakake akeh insentif moneter kanggo tuku mobil listrik ing ibukutha, ngluwihi subsidi sing wis diwenehake ing ngisor skema FAME pemerintah pusat.Wis kasus botol lan menehi sampeyan karo fitur kaya Keyless entri lan liyane.Razor Dirt Rocket MX650 mirip banget karo sedulur MX350, nanging kanthi bonus tambahan kanggo wong sing umur 16 taun lan luwih lawas.Paling apik kanggo: panuku sing ngerti dana sing pengin skuter lempitan kualitas dhuwur sing nyenengake kanggo pemula.Ekologis nyenengake.

  • electric motorcycle scooter

    skuter motor listrik

    whatsapp+8613267350716

    Sepeda motor listrik wis adoh banget wiwit wiwitan minangka ide hipotetis.Saben sel ing paket baterei umume dioperasikake saka 3,0 volt (0% pangisian daya) nganti 4,2 volt (100% pangisian daya).Kinerja baterei bakal gumantung ing ukuran penunggang, terrain lan tahap pitulungan, nanging aku mung kudu mbayar sepisan sawise dheweke nggunakake lan mateni sajrone seminggu.Dikirim nganggo ban Schwalbe G-One Speed ​​Performance 700X50C.Kursi custom Niner cukup nyaman,Green Electric Scooter langkah-langkah dening-pandhuannanging kapal tanpa pedal.Saka sing wis dakpriksa, Niner paling apik kanggo numpak sepeda konvensional.

  • Wholesale 10000w for Adults best 2 wheel electric scooter

    Grosir 10000w kanggo Dewasa skuter listrik 2 wheel paling apik

    Whatsapp: +8613267350716

    Ingtrotinette electriqueiku sedulur cilik saka trotinette electrique, nanging ngemas cukup doyo ing rega luwih murah.Kanthi skuter iki, sampeyan entuk kinerja daya puncak sing luwih dhuwur tinimbang skuter liyane ing tingkat iki.Kajaba iku, dibangun kanthi kuat supaya bisa nahan penunggang nganti bobote 330 lbs.
    Nalika trotinette electrique ora kuat kaya loro sadurunge, nanging menehi daya sing cukup kanggo ngatasi slope 15 derajat kanthi penunggang 150 lb.Wis sawetara prayoga saka 25 mil lan wis akselerasi apik saka 0-15 MPH ing 4,5 detik.Dadi, anggere sampeyan ora terus-terusan nyurung throttle kanthi lengkap, sampeyan bakal entuk jarak sing apik kanggo lelungan saben dina.Lan sampeyan bakal manteb ing ati ngerti sing duwe akeh daya cadangan nalika sampeyan pengin cepet.

  • hot sale motorcycle trotinette electrique electric scooter

    Hot sale motor trotinette electrique skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Sam Korus, analis perusahaan investasi ARK Invest, ujar: "Jumlah usaha kasebutkapitalisSubsidi urip wong saiki luwih dhuwur tinimbang sing dikira wong.Iki kalebu biaya kendaraan listrik pribadi sing dienggo bareng saka perusahaan kaya Lime sing diduweni Uber.Nalika pandhemen kasebut kena, perusahaan sing wis nyoba mbalekake investasi nemokake awake dhewe ngilangake karyawan kanthi massal lan ndeleng "revaluasi sing dhuwur banget sadurunge ... meh ilang."Apa iki pungkasan saka skuter sing dienggo bareng?Mbokmenawa ora.
    Sawetara ahli mbantah manawa kutha-kutha kudu menehi subsidi layanan sing dienggo bareng, sing bakal nambah sistem transportasi umum dhewe-dhewe ngadhepi bathi amarga koronavirus.Nanging saiki, "numpak skuter kasebut bakal larang regane," ujare Washington Post.Ing salah sawijining conto, komuter wilayah Washington, DC nemokake yen tunggangan sing sadurunge regane $2.80 wis mundhak dadi $7."Saiki aku ora ndeleng iki minangka pilihan komuter maneh amarga larang banget," ujare kontraktor pemerintah marang koran kasebut."Luwih larang kanggo nyewa skuter elektronik cilik tinimbang nyewa mobil Uber."

  • High quality 13inch electric scooter for adults with big battery

    Skuter listrik 13inch kualitas dhuwur kanggo wong diwasa kanthi baterei gedhe

    Whatsapp: +8613267350716

    Akeh Penunggang Ora Nganggo Helm
    Panaliten kasebut, diterbitake Jumuah ing JAMA Network Open, uga nyathet panggunaan helm ing antarane sing tatu.Mung 10 wong, utawa 4 persen, sing nganggo helm.
    Tim kasebut diamati kanthi kapisahpara penunggang skuter listriking prapatan sibuk ing Los Angeles iki September kepungkur.Secara total, dheweke nyathet 193 wong sing numpak skuter.Udakara 94 persen ora nganggo helm, ujare panaliten kasebut.
    "Penunggang, mesthi, kudu nganggo helm," ujare Edward M. Castillo, MD, ing Universitas California, Departemen Kedokteran Darurat San Diego.Castillo, sing ora melu sinau saiki, ujar manawa dheweke lan kanca-kancane wis nyathet luwih saka 200 ciloko ing rumah sakit sing disebabake kacilakan skuter listrik.

  • 20kw 84V 13inch electric Scooter trotinette electrique

    20kw 84V 13inch Skuter listrik trotinette electrique

    Whatsapp: +8613267350716

    Skuter kita dirakit kanthi sertifikatpabrikan motor.Mulane pigura kita disertifikasi dening SAE (Society of Automotive Engineers) lan digawe saka baja karbon, digunakake ing industri otomotif.Karya welding diuji ing tekanan dinamis.Awak digawe saka bahan ABS komposit kelas motor tugas abot, dicet nganggo cat tahan UV lan dilapisi jas bening tahan gores epoksi.Kabeh switch, konektor, sabuk, soket lampu, rem, ban, lampu, kabel, lan sapiturute DOT disetujoni, lan diprodhuksi dening pabrik komponen motor.

  • Fashion haibadz Sunport 13inch electric scooters

    Fashion haibadz Sunport skuter listrik 13inch

    Whatsapp: +8613267350716

    Iki minangka motor fluks aksial teknologi paling anyar -72 V, 20 kW, 9.100 RPM motor karo kothak pindah terpadu nyediakake 420 Nm puncak torsi sing ndadekake mancal iki bisa kanggo akselerasi karo corak saka throttle ing sembarang kacepetan tartamtu "tanpa ngganti gir".Motor listrik fluks aksial duwe salah sawijining kekuwatan lan kepadatan torsi sing paling bisa digunakake kanggo motor penggerak kendaraan listrik sing kasedhiya ing pasar saiki tinimbang fluks radial umum.Amarga iki padha bisa ngirim paling daya ing paket paling cilik bisa.RPM sing dhuwur nyedhiyakake torsi langsung nalika wiwitan lan tingkat konsumsi baterei sing sithik amarga efisiensi motor tansah dijaga.

  • Outdoor Sports electric Scooter trotinette electrique adulte

    Olahraga Outdoor Skuter listrik trotinette electrique adulte

    Whatsapp: +8613267350716

    Apa sing paling kuatskuter listrik?
    Nalika kita ngomong babagan daya, kita ora ateges kacepetan, nanging tegese torsi.Torsi punika gaya twisting diprodhuksi dening motor, lan pasukan sing muter setir skuter listrik lan propels sampeyan maju.
    Motor paling kuat ing pasar saiki watara 15000 watt - iki dirancang kanggo scooting offroad, nanging uga bisa ngasilake kacepetan sing luwih dhuwur.Biasane nyaranake iki kanggo penunggang sing luwih berpengalaman, amarga bisa uga angel dikontrol.

  • trottinette electrique, patinete electrico electric scooter

    trottinette electrique, patinete electrico skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    E-skuteriku sarana becik saka transportasi, lan utamané liwat jarak cendhak, padha bisa saingan karo trip mobil individu.Mula, kalebu ing sistem transportasi kutha bisa migunani lan bisa nyuda lalu lintas kendaraan.Nanging, ana kabutuhan nyata kanggo peraturan lan definisi sing jelas babagan panggonane ing dalan, amarga konflik karo pejalan kaki lan pengendara sepeda saya tambah akeh, minangka asil saka jumlah piranti sing ditinggalake ing trotoar lan jalur sepeda, "ujare Artur Szymczyk. Wakil Walikota Lublin kanggo Investasi lan Pembangunan, nalika Lublin ngenalaken aturan kanggo e-skuter ing kutha.

  • 15000w scooter eletrica 72v folding electric Scooter

    15000w skuter eletrica 72v lempitan Skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Tipe Motor: Disikat DC, 7500w/72v

    Motor Max dimuat Amps: 90A

    Torsi: 12.1 (NM)

    Rpm Maks: 2700+-7,5% (rpm)

    Tipe pengontrol: berpendingin udara, Non anti banyu, mateni rem, port pangisi daya

    Baterei: Baterei asam timbal, 72V / 70AH

    Wektu pengisian: 6-8 jam

    Pangisi daya baterei: Input-100-240VAC, 50/60HZ, 5A Max, output-DC 84V, 5A

  • patinete electrico,cheapest electric scooters 15000w

    patinete electrico, skuter listrik paling murah 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    150000w Skuter Listrik DewasaSpesifikasi

    Deskripsi Stand Scooter Electric

    1. Produsen profesional sepeda listrik / sepeda / skuter kanthi pengalaman riset, pangembangan lan produksi 10 taun.

    2. Teknologi canggih lan manajemen kualitas kita njamin kualitas unggul kanthi rega sing cukup.

    3. Pangiriman cepet: biasane dikirim ing 2-3 dina kanggo item ing saham, lan umume njupuk 1 - 2 minggu kanggo pesenan akeh.

    4. Komunikasi sing gampang lan tanggung jawab kanthi cepet, layanan sawise-sale sing nyenengake.

  • multicolor electric scooter for adults 15000w

    skuter listrik multicolor kanggo wong diwasa 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Material: Enhanced awak aluminium alloy

    Ban:Ban vakum 13 inch off-road

    Beban maksimal: 250kg

    Daya Motor: 72V15000W (motor tunggal 15000W dual drive motor ganda)

    Parameter baterei: 72V 70Ah

    Bobot kendaraan: babagan 200KG

    Daya tahan: 150 km

    Rem: rem cakram oli ganda ngarep lan mburi + rem elektronik EBAS Penyerapan kejut ngarep: tingkat kompetisi lokomotif ganda kanthi fr hidrolikpanyerepan kejut ont Kejut mburi: high-end damping kejut hydraulic

    Pengontrol: Pengontrol Dual 72V100A

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2