PRODUCTS

skuter golf listrik

skuter golf listrik

whatsapp+8613267350716

Nalika sampeyan nguripake mode iki liwat tombol on/off ing stang, motor bakal alon-alon menehi energi listrik nalika sampeyan pedal.Motor nyepak kanthi robot nalika sampeyan muter pedal, nyetel pitulungan gumantung saka tekanan sing sampeyan gunakake.Nalika manekin iki olahraga konstruksi sing luwih abot tinimbang skuter sing beda-beda ing cathetan kita, sampeyan bisa uga luwih seneng nggunakake tenaga tambahan.Rem tambahan ing skuter sampeyan minangka fitur tambahan sing apik, nanging padha nambah bobot rada ekstra lan komponen liyane supaya tetep dijaga.Nanging ora ana pengaruh langsung babagan carane hard sampeyan kudu nggunakake rem ing pit listrik ing akun daya nalika dibandhingake karo non-listrik.


  • Merk::OEM/ODM/Haibadz
  • Jumlah Pesanan Min.::1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber::3000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan::Shenzhen/GuangZhou
  • Syarat-syarat pembayaran: :T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • Harga 1 biji :3155 USD saben potong
  • Harga 10 biji :3055 USD saben potong
  • Detail Produk

    Tag produk

    Tilu Hasil Sampeyan Ing Skuter Listrik Eropa Ing Setengah Wektu
    Nalika sampeyan nguripake mode iki liwat tombol on/off ing stang, motor bakal alon-alon menehi energi listrik nalika sampeyan pedal.Motor nyepak kanthi robot nalika sampeyan muter pedal, nyetel pitulungan gumantung saka tekanan sing sampeyan gunakake.Nalika manekin iki olahraga konstruksi sing luwih abot tinimbang skuter sing beda-beda ing cathetan kita, sampeyan bisa uga luwih seneng nggunakake tenaga tambahan.Rem tambahan ing skuter sampeyan minangka fitur tambahan sing apik, nanging padha nambah bobot rada ekstra lan komponen liyane supaya tetep dijaga.Nanging ora ana pengaruh langsung babagan carane hard sampeyan kudu nggunakake rem ing pit listrik ing akun daya nalika dibandhingake karo non-listrik.Gesekan-mimpin e-mancal koyone kuna ing comparison karo motor hub kontemporer lan sistem mid-drive, nanging desain kurang-nilai wis pantes kanggo cyclists sing pengin Ngonversi mancal conventional karo minimal efforts .Motors uga kalebu freewheel a: Tegese ora ana potensial kanggo rem regenerative, nanging padha bakal pesisir bebas minangka sulih saka nggawe seret suntingan nalika lagi ora ngisor energi, kang ndadekake hub motor-dilengkapi e-pit kulo luwih conventional. sepedha.Sepeda listrik EVELO nyukupi saben syarat federal.Wigati dicathet menawa amarga hukum Federal, kecepatan paling dhuwur ing mode mung listrik diwatesi nganti 20 mil saben jam.Ganti ganti, telung langkah.Mode pedal-assist nawakake telung sawetara pitulungan: Low (30%), Sedheng (60%) lan Dhuwur (100%).Persentase mung nuduhake sepira daya sing bakal diwenehake motor kanggo nglengkapi pedaling sampeyan.E-mancal nggunakake sensor kanggo nemtokake kisaran bantuan pedal adhedhasar rider ngetik.Motor kasebut nduweni limang tingkat bantuan daya dibandhingake karo telung biasanipun, nyedhiyakake sampeyan akeh manajemen, kanthi tombol dorongan plus kontrol throttle sing bakal mbantu sampeyan lunga kanthi cepet ing persimpangan lan persimpangan.Umume skuter bocah iki bisa dadi dalan sing cocog karo lingkungan lan ora mbutuhake lisensi utawa campuran tartamtu.Ing mode iki, sampeyan bakal bisa entuk keuntungan saka campuran manungsa lan energi listrik.E-skuter uga bisa duwe aplikasi sing cocog karo Bluetooth sing ngidini sampeyan ndeleng info iki ing telpon lan piranti liyane.Priksa 2021 EEC & Coc E-Scooters EEC & Coc Flash 5000W-12000W Max 150kmh Long Range Electric Motorcycle saka Jiangsu Triuni Import & Export Co., Ltd. Customized Color Disc lan Drum Brake Electric Moped Motorcycle saka Zhejiang Altruism Technology Co., Ltd.. Ngelingi motor listrik minangka iterm ageng karo worth certern, kita ora kurban sampel free lan biaya transportasi ora bakal ana ing Nilai pola.Respon cepet banget saka perjalanan bebas Cairan.A6.Manajer Penjualan lan Tim Teknisi kita bakal menehi dodolan reged lan layanan sawise dodolan sing tepat wektu.
    hostPageUrl':'https://www.electricscootergear.com/best-off-road-electric-scooter/
    Q. Kepiye carane bisa ngatur standar barang kasebut?Iki minangka indikator sing luwih gedhe tinimbang skor motor amarga skor sing sewenang-wenang, nanging babagan vitalitas listrik, sampeyan bisa uga bisa nambah volt kanthi amps kanggo entuk watt.Spokes Listrik njamin para klien entuk produk sing paling apik saben-saben ngunjungi toko, mula perusahaan kasebut kerja sama karo Jersey Bents LLC lan uga menehi peralatan sepeda Brooks.Barang dagangan modern lan layanan dhukungan sing mulya wis ngasilake reputasi ing New Jersey.Sampeyan kudu kepincut karo layanan lan produk apa wae, aja ragu-ragu hubungi kita.Anggota grup kita bakal ngubungi sampeyan kanggo wong-wong sing durung kasebut sadurunge babagan kabeh wilayah pesenan (Standar utawa Custom).We have warehouse in UK.Biasane kapal within1 Working days.There instruction handbook in the product package, you can contact us when in case you have any questions.Baterei Lithium-Polymer 36V10Ah kanthi kapasitas gedhe bisa bobote nganti 6 kilogram!Baterei litium luwih entheng.Baterei skuter listrik lan baterei sepedha listrik bisa nganti 2-telung taun utawa luwih yen diurus lan dijaga kanthi bener.Kita nutup kecepatan paling dhuwur ing mode "mung listrik" ing 20 mil saben jam, sanajan sampeyan bisa luwih cepet ing mancal kanthi energi pedal yen sampeyan pengin.Tansah throttle diuripake kanggo terus bebarengan utawa ngeculake yen sampeyan siyap miwiti pedaling utawa pengin mandheg.Apa sampeyan seneng karo kebebasan muter, nanging biasane pengin panniers sampeyan katon luwih entheng, angin angin kurang kaku, lan bukit-bukit ora cukup curam?Umumé, mid-drive mendaki bukit sing curam luwih efektif tinimbang e-sepeda hub amarga bakal nggunakake drivetrain geared mancal sing wis ana kanggo entuk diskon gear ndhuwur kanggo pendakian kanthi cepet, tinimbang nambahi minangka tambahan. sumber energi non-gear.Iki minangka salah sawijining masalah sing bisa dadi salah karo motor, baterei, utawa pengontrol motor, mula sampeyan kudu ngerti apa sing bakal ditindakake sadurunge tuku.Direct-drive hub Motors, liyane saka bantalan sing, wis ora komponen nransfer: Motor mung muter tengen poros, kang wis aman kanggo dropout pigura.Saiki kita wis nulungi sampeyan milih sing sampurna saka pirang-pirang mode sing kasedhiya ing pasar.Impian Kita: "Smart EBIKE" konsep sing apik banget bisa ditindakake ing sawetara taun sabanjure.Supaya sampeyan mung kudu Mbayar US $767.69 kanggo Ora PPN 50km / h Max Speed ​​Electric Scooter Folding Smart E Scooter 1000w Electric Scooters Dewasa Two Wheel Monopattino Elettrico item.
    Lampu lan spatbor dibangun, lan malah ana port pangisi daya kanggo nyepetake smartphone sampeyan (sing menehi navigasi langsung kanthi pilihan rute sing cerdas liwat aplikasi Cowboy).Sistem manajemen baterei (BMS) minangka unsur digital sing ngawasi paket baterei lan ngontrol ngisi daya lan mbuwang.3 nganti 4 jam kanggo ngisi daya.Skuter listrik iki uga dilengkapi sistem rem sing mbantu sampeyan mandheg kanthi gampang.Nerangake karo bundel suspensi lan reresik lemah dhuwur sing ndadekake gampang lan nyaman saben sampeyan ngalami.Sanajan ukurane cilik, iki menehi lelungan sing lancar lan nyaman amarga bangunan sing kuat lan penyerap kejut mburi sing nyerep nabrak cilik ing rute sampeyan.Amarga motor 1.000-Watt, Apollo Explore bisa nyepetake kecepatan nganti 31 mil saben jam, luwih cepet kanggo nglacak pengunjung lokal.Definite maneh tindakake amarga saka e-mancal.Miturut comparability, Blix Bikes Vika Travel lempitan e-mancal nduweni motor dirating ing 250 (mantep) watt, nanging baterei dirating ing 36 volt lan controller motor dhaftar 18 amps.'t nyoba menek liwat salib gunung karo motor ing daya lengkap, "Lemire-Elmore ngandika.Sikat kasebut nggawe motor dadi kurang ramah lingkungan lan cenderung rusak sajrone wektu, mula motor tanpa sikat wis dadi standar luwih saka sepuluh taun.Nyingkiri pengunjung situs kanthi cepet banget.Sampeyan uga penting nalika nunggang ing dalan kanggo manut kabeh pedoman hukum lalu lintas, nganggo piranti keamanan sing bener, lan kanthi jelas menehi tandha maksud sampeyan menyang sopir, pengendara sepeda, pejalan kaki, lan penunggang skuter sing beda-beda.
    Bisa uga lelungan kanthi jarak maksimal 28 mil nalika diisi kabeh, yaiku jarak sing lumayan.Sampeyan bisa nelpon kanthi jumlah pitulungan sing dikarepake, saka ora ana bantuan nganti akeh pitulungan.Paling apik kanggo: Para panuku sing bisa mbayar skuter listrik kanthi energi dhuwur kanthi portabilitas sing apik.Kajaba iku, sampeyan bisa mlaku-mlaku liwat para pengunjung kanthi cara sing nyenengake lan wicaksana nganggo Skuter Listrik Lipat Glion Dolly 250W iki kanthi regane murah!Ukuran sing dibukak yaiku H 93cm x W 51.5cm x L x 100cm.Nalika dilipat nduweni ukuran sabanjure- H 70cm x W 51.5cm x L 46cm.5cm x L x 100cm lan nalika dilipat nduweni dimensi ing ngisor iki- H 70cm x W 51.5cm x L 46cm.Yen sampeyan duwe kapentingan kanggo diajari ekstra babagan model iki utawa skuter mobilitas lempitan liyane, deleng artikel lengkap!Cukup klik tombol Shop Now ing ndhuwur kanggo informasi luwih lengkap babagan 11inch Off Road Electric Scooters Adults 60V 5600W Dual Motor Folding E Scooter 85KM/H Max Speed ​​Electric Scooter Europe Stock product.Motor bolt-on nyopir rodha cilik sing ngubungi ban, biasane ana ing sangisore chainstays utawa ing sadhuwure kursi, sanajan sawetara kit dipasang ing rem garpu.Roda motor muter ban, mimpin sampeyan maju.Bayangake nyopir kendaraan kanthi mung siji gear sedina muput."Kanthi produk unik kita, kita mesthekake yen prospek kita mesthi dadi salah sawijining lelungan!Blix Bikes 'Malmberg ujar manawa sensor kasebut murah, kurang pangopènan, lan nyedhiyakake keahlian nunggang sing santai sing dingerteni para pengendara sepeda.Sanajan sampeyan ora nate numpak e-mancal sadurunge, ora ana gear, switch lan kontrol sing beda-beda tegese sampeyan bakal langsung nunggang kanthi gampang.Sederhana, jumlah sing terus-terusan, pendakian sing kurang cepet bisa nggoreng motor tanpa rollback termal, lan ora ana saka mancal mung dudu barang sing bakal diungkapake dening pabrikan (sanajan e-sepeda anyar tanpa rollback termal kadhangkala duwe motor sing bisa nangani energi ekstra saka manufaktur spec ing).Irama pedaling, utawa sensor torsi, sing ngerti kepiye torsi sing dilebokake ing pedal.Sawetara pit listrik mbutuhake ora luwih saka ngaktifake throttle, ngidini sampeyan numpak tanpa pedaling.Ora perlu sesambungan karo throttle - pedaling sing gampang bakal ditindakake.Amarga desain sing prasaja, masalah bisa uga ana ing sirkuit utawa baterei utawa mekanisme sing ngoperasikake skuter.Yen sampeyan kepengin banget kanthi teknis lan ora kuwatir yen tangan sampeyan kotor, sampeyan bisa uga bisa ngowahi meh kabeh mancal nganggo motor hub utawa sistem mid-drive.Jinis motor sing paling khas kanggo sepedha listrik diarani motor hub.Sing penting, Blix nyathet yen 250 watt sepeda kasebut stabil, dene Juiced Bikes ora ujar manawa bisa ditemtokake 750 watt.Sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye % sing isih ana cocog karo voltase baterei (sawetara skuter langsung nuduhake iki) kanggo saben jinis baterei ing grafik voltase baterei.

    Item NO. K15 72V Tegangan baterei 72V 100AH
    Roda Ban vakum Bukti Eksposur Max beban 280KG
    Penyerapan kejut Suspensi spring/garpu ganda Daya motor 15000w
    Lampune Lampu LED Waterproof ip54
    Kursi Spring Shock panyerepan Baterei Baterai LG Kab
    Motor roda mburi 15.000w Kacepetan variabel 3 owah
    Sampel 1 pc nampa Jaminan kualitas 1 taun

    b30b25 b26Off Road Electric Scooter Adults b29 b19a1 a5

    ess

    es
    pack

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang time, paling apik wishes!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita