PRODUCTS

sepedha listrik

  • motores para patinetes electricos

    motores para patinetes electricos

    whatsapp+8613267350716

    Kymco nandur modal ing kutha lengkap ekosistem daya kanggo sawijininge-fashion,lan malah Royal Enfield normal wis nyatakake yen bakal mbukak mancal listrik ing mangsa ngarep.Kita adol motor Royal Enfield anyar, Motor Zero anyar lan ekstra.Zero Motorcycles sing berbasis ing California minangka produsen sepedha motor kanthi efisiensi dhuwur lan mung siji sing bisa adol ewu unit.Tansah maca kanggo sinau ekstra babagan kaluwihan saka milih salah siji saka pit lingkungan-penake iki!Pls njaga skuter imbangan adhedhasar buku pedoman konsumen supaya bisa njaga skuter ing kondisi sing paling apik.Paket luwih awal tinimbang sampeyan mbayar imbangan.

  • electric Scooter Smart electric Skateboard Adult Foldable Scooter

    Skuter listrik Smart Skateboard listrik Dewasa Foldable Scooter

    Whatsapp: +8613267350716

    Pangopènan prasaja: Liyane kauntungan saka nggunakake Electric Scooter punika pangopènan prasaja.Ora bagean rumit lan abot ingSkuter listrik kanggo njaga.Supaya bocah-bocah bisa menehi pangopènan sing tepat kanggo Skuter dhewe.
    Kenyamanan: Jog empuk empuk mbantu penunggang lenggah kanthi kepenak lan gampang.Dek ukuran gedhe mbantu penunggang supaya sikil tetep santai nalika nunggang.Motor bebas bising menehi kulo cukup kanggo penunggang.Roda, ban lan rem saka Skuter Listrik menehi pengalaman nunggang Gamelan lan mumbul-free.
    Aman: Kanggo bocah lan wong diwasa, Skuter Listrik iki paling aman.Minangka Skuter iki bisa mimpin ing walkways, sampeyan bisa supaya kacilakan dalan.Para wong tuwa rumangsa aman babagan anak-anake kanggo menehi Skuter Listrik.

  • Smart electric scooters with colour lights Wholesale

    Skuter listrik cerdas kanthi lampu warna Grosir

    Whatsapp: +8613267350716

    Aja Wedi Ing Peteng Loro lampu LED ing ngarep lan loro ing mburi.

    K11 nambahake desain lampu tabung vertikal,lampu pedal lan lampu mburi, sing nggawe luwih adhem lan luwih apik kanggo numpak ing wayah wengi.

    Safety iku kritis.K11 njamin sampeyan tetep katon nalika nunggang sanajan ing wayah wengi menehi lampu kanggo sampeyan ndeleng, uga supaya sampeyan katon.

  • 7000w Motor patinete electrico scoter electric scooter with CE

    7000w Motor patinete electrico scoter electric scooter karo CE

    Whatsapp: +8613267350716

    Apa rental e-skuter sah ing Inggris?
    Departemen Transportasi Inggris wis legalized nggunakake rentalskuter listriking kutha-kutha Inggris tartamtu, karo kutha liyane sing ditambahake ing dhaftar saben sasi.Sampeyan bisa numpak e-skuter rental iki ing dalan, dalan siklus lan trek - yen sampeyan duwe lisensi nyopir sementara utawa lengkap UK - nanging ora ing trotoar.Kendaraan diwatesi nganti 15.5mph lan helm dianjurake nanging ora wajib.Pamrentah bakal ngawasi panggunaan skuter elektronik sewa lan pengaruhe ing ruang transportasi umum Inggris sadurunge nimbang manawa skuter listrik pribadi sah utawa ora ing dalan Inggris.

  • 2021 13Inch 2 Wheel Foldable electric Scooter with LCD Display

    2021 13Inch 2 Wheel Foldable Electric Scooter karo LCD Display

    Whatsapp: +8613267350716

    Skuter listrikkudu mriksa-up cepet dileksanakake saben 2-4 minggu lan pangopènan pepek rampung paling sapisan taun.Priksa-up mung butuh 6-11 menit lan kudu ditindakake kanthi rutin.Iki kalebu ngukur tekanan ban, mriksa mur lan baut sing longgar, lan kolom setir sing longgar.Pangopènan taunan luwih akeh wektu amarga bisa uga disassembly sebagean saka skuter.Paling apik dileksanakake dening toko layanan khusus, nanging uga bisa rampung dening sapa wae sing duwe pengalaman ing mekanika DIY.
    Loro-lorone, mriksa-up biasa lan pangopènan taunan, duwe impact langsung ing safety rider lan nunggang tanpa masalah.Mulane, regane pangopènan skuter listrik kanthi rutin ora bakal disepelekake.

  • 2021 NEW bicicleta 84v/72v 10000w 100Ah electric scooter

    2021 BARU bicicleta 84v/72v 10000w 100Ah skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Layanan kita:
    · Filosofi layanan kita yaiku kanggo gawe marem saben pelanggan lan mbangun kemitraan bisnis jangka panjang
    · Kita entuk reputasi dhuwur ing pasar internasional kanthi tandha wacan lan kualitas produk sing dijamin
    · Kita nyedhiyakake jumlah pesenan minimal (MOQ) kanthi macem-macem solusi pesenan
    · Tim Haibadz tansah kasedhiya kanggo ndhukungpelanggan OEMsupaya bisa nyukupi pangarepan lan target produk sing disesuaikan.

  • 10000W motor powerful 13 inch fat tire electric scooter with seat

    10000W motor kuat 13 inch ban lemak skuter listrik karo jog

    Whatsapp: +8613267350716

    Trotoar kontemporer adoh banget karo dalan tol pejalan kaki biyen.Skuter, pit, skateboards, lan versi listrik kabeh telung titik trotoar saka New York City kanggo Kathmandu.Lan sanajan ing sawetara panggonan - kaya Venice, CA - kendaraan mikro seluler wis urip bebarengan karo pejalan kaki kanggo dekade, mung ing sawetara taun kepungkur, penunggang kudu tetep waspada aktif kanggo penunggang liyane.Salah sawijining predikat skuter sing paling umum yaiku nalika ngadhepi penunggang sing nyedhaki arah sing ngelawan.dalan endi kowe?Bener!Tansah pindhah tengen.Priksa manawa sampeyan entuk perhatian lan ketemu karo penunggang sing nyedhaki, lan tandhani - awal - kanthi mripat utawa miringake sirah yen sampeyan bakal bener.Yen perlu, entuk perhatian penunggang liyane kanthi sungu utawa lonceng.Priksa manawa sampeyan loro ngerti saben liyane bakal nyegah tabrakan!

  • Adult electric Scooter Folding Kick Scooter 84v 20000w

    Skuter listrik Dewasa Lipat Kick Scooter 84v 20000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Mangsa iki "virus bakal dadi mangsa jaya," ujare ahli mikrobiologi Stanford, David Relman."Kita ndeleng sawetara wulan sing nyenengake lan angel ing ngarep."Bagéyan saka alesan iki yaiku jumlah wektu wong ing njero ruangan sajrone sasi mangsa, kalebu kumpul gedhe ing papan sing ditutup kanthi ventilasi sing ora apik."Sampeyan," ujare Rachel Baker, ahli epidemiologi ing Universitas Princeton, "faktor paling gedhe sing bakal mengaruhi ukuran wabah yaiku langkah-langkah kontrol kayata jarak sosial lan nganggo topeng."
    Langkah-langkah kasebut bisa uga diterusake sajrone preian lan nganti taun 2021. Peneliti mung ora ngerti kepiye cuaca adhem bakal mengaruhi panyebaran virus, lan sawetara sing nyaranake jarak sosial 20 kaki ing mangsa iki.Kahanan sing medeni, nanging bisa uga ora ana wektu sing luwih apik kanggo metu kanthi pribadi sing cepet lan bisa dipercayaskuter listrikkaya K15 Model One.

  • innovative products adult two wheel 20000w 13Inch fat tire electric scooter

    produk inovatif diwasa roda loro 20000w 13Inch ban lemak skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Ingk15 pigurapunika masterpiece saka teknologi.Iku dirancang dening piranti lunak sing padha digunakake kanggo model stadion Bird Nest misuwur ing Beijing, simulating pasukan impact dinamis kanggo mancal.Iki kawangun kanthi pers nada 6.000 sing masif sing ngganti struktur internal aluminium sing ndadekake luwih kuat kaping telu.Iki uga ngidini bobot total pigura utama lan sub dikurangi dadi 68kg!Bingkai kasebut dipriksa kanthi standar kualitas sing ketat lan diuji kanthi dinamis kanthi tekanan dhuwur lan dampak geser.
    Lengen swing mburi uga dibangun kanthi cara sing padha supaya bisa dadi entheng, nalika isih cukup kuwat kanggo nindakake lompatan sing signifikan.Kaku pigura ngidini guncangan kaku dhuwur digunakake kanthi nyepetake dawa lengen rocker.

  • Fashionable electric scooter bike patinete electrico trotinette electrique

    Sepeda skuter listrik modis patinete electrico trotinette electrique

    Whatsapp: +8613267350716

    Dewasa paling apikskuter listrikyaiku sing wis ditingkatake kanthi sentuhan pribadi.
    Spek saka sawetara haibadz nyedhiyakake skuter listrik sing seimbang kanggo saben penunggang.Rasio paling luweh antarane daya, otonomi, comfort lan rega tengen kene ing haibadz;bisa uga merek kita sing paling sukses lan populer.Skuter listrik haibadz tetep ujian wektu lan medan.Baterei wis dibangun langsung menyang dek lan duwe sel lithium-ion merek LG sing cocog kanggo lelungan sing dawa lan bukit.haibadz nawakake uga macem-macem aksesoris sing ngidini sampeyan nggawe skuter listrik haibadz sampeyan bisa disesuaikan, lan mung salah sawijining sebab sing disaranake k13 mung kanggo Penunggang Lanjut.

  • new fashionable 2 wheel china electric scooters with factory price

    skuter listrik 2 roda china anyar kanthi rega pabrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Kapasitas baterei (AH) 72v 50ah
    Maks.Kacepetan ( km/j) Maks 120 km/j
    Jarak Max 135km
    Kemampuan kelas 40 derajat
    Ganti kacepetan 3 owah-owahan kacepetan
    Ban 13 inch (ban jalan/jalan)
    Bahan rangka Alumunium + Besi
    Tampilan Tampilan Warna
    Beban maksimal 250kgs

  • Dual motor fat tire electric motorcycle electric scooter 7500w*2

    Dual motor ban lemak motor listrik skuter listrik 7500w * 2

    Whatsapp: +8613267350716

    Daya: 7500w * 2=15000w
    Baterei: 72v 70AH
    Beban maksimal: 250kg
    Kacepetan maksimal: 140 km/j (gumantung saka bobot lan medan)
    Jarak tempuh maksimal: 150 km (gumantung saka bobot, medan, miring lan gaya nunggang)
    Wektu pangisi daya: 8 - 9 jam
    Bobot reged: 65kg
    Bobot Net: 57kg

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2