PRODUCTS

skuter imbangan listrik

  • Cheap 84v electric scooter 20000w wholesale speedway electric scooter

    Murah 84v skuter listrik 20000w grosir speedway skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Akeh wong sing rumangsa yen rega skuter listrik pancen pas.Model rata-rata ora larang banget, dene model murah uga ora murah.
    Ora preduli apa pendapat sampeyan babagan rega skuter sakabèhé, ayo digali luwih jero lan temokake faktor apa sing nyumbang kanggo rega sakabèhé skuter.
    Napa skuter listrik larang banget?
    Tanpa mangu, bagean paling larang saka skuter yaiku baterei lithium ion.Baterei biasane dadi komponen paling larang ing gadget saiki, amarga produsen ngerti manawa kualitas lan kapasitas baterei langsung nerjemahake umure piranti elektronik kasebut.
    Ing kasus skuter listrik, panuku potensial bakal nggawe pilihan adhedhasar jangkauan maksimal skuter kasebut.Sing luwih dhuwur kapasitas baterei,luwih dawa sawetara skuter bakal duwe.Ana faktor liya sing nyumbang kanggo sawetara, kayata motor, nanging baterei minangka komponen sing paling penting.

  • 2 wheels 72v-84V 10000w dual motors electric scooters

    2 wheel 72v-84V 10000w dual motors skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Apa pinunjul saka kapasitas mbukak ingskuter listrik karo jog?
    Kapasitas mbukak ing istilah sing prasaja yaiku kapasitas maksimal skuter listrik sampeyan kanthi kursi sing bisa nahan tanpa gulung mudhun.
    Skuter listrik sing lungguh bisa dadi cara sing nyenengake kanggo nindakake tugas saben dina.Iki utamané bener yen skuter dilengkapi basket sing bisa digunakake kanggo nyimpen barang ing. Nanging, beban maksimum minangka referensi kanggo jumlah beban total ing skuter - beban penunggang uga kargo.
    Skuter listrik sing nduweni konstruksi abot ngidini wong diwasa ukuran gedhe bisa numpak lan maneuver kanthi kepenak lan stabilitas.Nanging, desain kasebut asring duwe motor lan baterei sing luwih gedhe.Sing luwih gedhe motor lan baterei, luwih akeh skuter listrik bakal nimbang lan sing nggawe kurang portabel.
    Sampeyan bisa ujar manawa skuter listrik sing lungguh tugas abot bisa uga ora dadi pilihan sing cocog kanggo sampeyan yen sampeyan pengin tuku model sing gampang digawa.

  • 2 wheel 13 inch lithium battery best folding 20000w electric scooter

    2 wheel 13 baterei lithium inch paling lempitan 20000w skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Ana liyane kanggo safety saka ngrancang rute lan ngindhari lalu lintas kacepetan dhuwur.Sampeyan uga penting nalika nunggang ing dalan kanggo manut kabeh hukum lalu lintas, nganggo peralatan safety sing tepat, lan kanthi jelas menehi tandha niat sampeyan menyang sopir, pengendara sepeda, pejalan kaki, lan penunggang skuter liyane.Paling skuter listrik iku (utawa kudu) dilengkapi lampu ngarep, lampu mburi, lan lampu rem kanggo visibilitas.Skuter uga biasane duwe sungu utawa lonceng sing bisa menehi tandha marang wong liya, nanging iki ora bakal dirungokake dening pembalap, mula para penunggang skuter ora kudu ngandelake lalu lintas mobil.

  • patinete electrico Hot Selling electric Scooter For Adult

    patinete electrico Hot Selling electric Scooter Kanggo diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    kualitas k15
    haibadz wiwit produksiskuter listrik baliing 2015. K15 ana solusi banget inovatif lan kreatif kanggo mobilitas kutha!haibadz terus nganyari e-scooter lan ora suwe sawise inovasi pisanan, tansah nambah lan tetep pangguna ing atine.Nambah suspensi lan tampilan ndadekake skuter paling anyar kita, Merlin, malah luwih nyaman lan pangguna-loropaken.Produksi berkualitas tinggi dicampur karo layanan sawise-sales sing apik banget yaiku merek Swiss lan apa sing kita peduli ing Belgia.Milih dadi partner kanggo e-skuter dening merek premium kayata BMW, ndadekake ketok sing Micro Mobility luwih milih kualitas, layanan lan kekiatan saka jumlah massa.

  • China factory sales 5600w-15000w electric scooter for adults

    China pabrik sales 5600w-15000w skuter listrik kanggo wong diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Kapasitas baterei (AH) 72v 70ah
    Maks.Kacepetan ( km/j) Maks 130 km/j
    Jarak Max 145km
    Kemampuan kelas 40 derajat
    Ganti kacepetan 3 owah-owahan kacepetan
    Ban 13 inch (ban jalan/jalan)
    Bahan rangka Alumunium + Besi
    Tampilan Tampilan Warna
    Beban maksimal 250kgs
    Daya Motor 7500 Watt * 2 Motor
    Rem Minyak Rem + Rem pemadaman elektronik
    Suspension Hydraulic Suspension

  • hot sale adults 5600w-15000w electric scooter fat tire 11-13inch

    Hot sale diwasa 5600w-15000w skuter listrik ban lemak 11-13inch

    Whatsapp: +8613267350716

    Suspensi Hidrolik kelas Motor Ganda
    Supaya kanggo nambah stabilitas sing mayoritas E-skutering perjuangan pasar karo, digawe Yume prioritas kanggo fokus ing optimalisasi suspensi panyerepan kejut.K13 nggunakake suspensi nyerep kejut ngarep kelas motor dual dipasangake karo suspensi nyerep kejut mburi dual spring, ningkatake kinerja k13 sing nyerep kejut lan menehi k13 tingkat kenyamanan sing anyar lan unik sing bakal metu saka liyane. E-skuter ing pasar.Pengalaman iku minangka Gamelan minangka butter, apa sampeyan lagi ing dalan kutha atos, ing wedhi, kothak lendhut lan sing paling Jahwéh ing kacepetan dhuwur.

  • New 84v electric scooter foldable 15000w 13inch electric scooters

    Skuter listrik 84v anyar sing bisa dilipat 15000w skuter listrik 13inch

    Whatsapp: +8613267350716

    Garansi
    kita duwe garansi setaun kanggoskuter kasebut, Sampeyan bisa njupuk gambar lan ngirim kanggo kita yen ana sawetara bagean bejat sak periode babar pisan, ora kalebu karusakan manungsa-digawe, kita bakal ngirim spare parts anyar kanggo sampeyan ing wektu lan mbantu ngganti rusak siji langkah dening langkah ing gambar utawa video.mula aja padha sumelang.

  • electic scooter adult

    skuter elektik diwasa

    whatsapp+8613267350716

    Kacepetan - Bocah-bocah pengin cepet-cepet, bener, cepet banget, lan secepat sing bisa numpak sepeda utawa balapan ing go-kart, lansepeda motor listriknyedhiyakake kecepatan kaya sing durung nate dialami sadurunge.Ora kaya sawetara barang dagangan sing bisa sampeyan tuku kanthi tuku pabrikan sing ora dingerteni utawa ora jelas amarga ora pati penting, sepedha rereget - utamane sepedha rereget kanggo bocah enom - ora kudu nyedhaki pendekatan kasebut.Kita bakal terus nawakake produk kualitas prima lan ndandani kanggo menehi kontribusi kanggo wong tuwa lan cacat urip sing luwih apik lan luwih apik!A korek luwih imbang e-mancal.Kok nganggo sepeda ringan?Aksesoris - Nalika sepeda motor listrik minangka hadiah sing apik, sampeyan ora bisa mandheg ing kono (nuwun sewu) yen sampeyan kudu menehi pengalaman sing sampurna kanggo bocah sampeyan (nuwun.) Sampeyan kudu tuku aksesoris tambahan sing kaya sungu, pangilon. , lan kunci mancal kanggo ngidini wong-wong mau aran kaya lagi nunggang mancal ukuran lengkap sing bener.

  • monopattino elettrico 15000w

    monopattino elettrico 15000w

    whatsapp+8613267350716

    Turbowheel Phaeton minangka salah sawijining skuter listrik paling cepet ing planet iki, lan iki minangka salah sawijining sing pisanan diluncurake ing daftar priksa.Pilihan Phaeton minangka batang kembar kanggo setir sing stabil, pigura 10x sing dianyari kanggo beban lan daya sing luwih dhuwur, lan damper setir kanggo stabilitas kacepetan paling dhuwur.Ing tag rega $3,999, Phaeton uga bisa dadi skuter 72V sing paling dhuwur sing kasedhiya ing pasar.Kang Raineskuter listrik iku salah siji sakapilihan sampurna sing dhuwit bisa tuku, lan mbok menawa skuter listrik lipat paling apik sing bisa ditemokake ing pasar Australia!Iki minangka salah sawijining conto apa sing dijamin dening kawruh.

  • 72v 10000w patinete electrico electric Scooter for Elderly

    72v 10000w patinete electrico electric Scooter kanggo Wong tuwa

    Whatsapp: +8613267350716

    HaibadzSkuter listrik paling apikkanggo wong diwasa Fitur Utama:

    [MOTOR LAN KECEPATAN KUAT]: Motor DUAL tanpa sikat DC 9000W sing kuat, kacepetan nganti 65mph

    [LONG RANGE]: baterei lithium 72V 50AH lan jarak paling dawa 65/72mil.

    [ DOUBLE DAMPING ] KHUSUS ngarep lan mburi struktur shock absorober. Luwih nyaman lan luwih aman

    [OFF ROAD BAN] 11 inch/13 inch gedhe wheel off road ban, Adaptasi kanggo kabeh jinis trotoar. panyerepan kejut gedhe lan treads anti-slip

    [DESIGN FOLDABLE] Mekanisme lipat cepet ngidini bisa dilipat lan dibukak sajrone sawetara detik supaya gampang dilebokake ing bagasi mobil, cocog kanggo lelungan omah.

  • Electric scooters,trottinette electrique with suspension fork

    Skuter listrik, trottinette electrique kanthi garpu suspensi

    Whatsapp: +8613267350716

    Motor72V 10000Wmotor tanpa sikat–kacepetan maksimal 100km/j-115km/jam
    Miwiti mode PAS lan throttle
    Baterei SHUANGYE 72V 40AH/50AH baterei lithium didhelikake karo tombol
    (Siklus Urip: 600 siklus 0,5C>80%)
    Tampilan tampilan LCD bisa nuduhake Jarak, Mileage, Suhu, Tegangan, kode Eerror, Cruise Control lan liyane.
    Wektu pangisian daya 8-9 jam
    Kacepetan maksimal 100-115km/j (opsional)

  • best sale foldable trotinette electric scooter adult

    paling sale foldable trotinette skuter listrik diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Malah yen sampeyan kelakon duwe siji sakaskuter paling cepeting pasar saiki, kemungkinan sampeyan ora bisa nguji kemampuan kacepetan, amarga akeh wilayah metropolitan ing saindenging jagad wis ngenalake langkah-langkah sing mbatesi kacepetan skuter listrik ing 16 mph (26 km / h).Iki tegese tumindak luwih cepet tinimbang iku mung ilegal lan sampeyan bakal didenda, yen kejiret.
    Paling cepet sing daklakoni nganggo trotinette electrique yaiku 120 mph (185 km/h).Iki kedaden nalika arep mudhun ing Gamelan, lumahing garing karo mung kula (167 lbs (76 kg)) ing, ora tas ransel utawa bobot ekstra sembarang jenis, baterei 90% daya.
    Yen sampeyan durung nate numpak skuter listrik sadurunge, sampeyan kudu ngerti yen nunggang ing ngisor kacepetan paling dhuwur, ujare 12-14 mph, isih katon cepet kanggo penunggang.Kajaba iku, skuter cenderung duwe akselerasi sing apik banget sing menehi pangguna adrenalin ekstra.Mung mbudidaya sing mung njupuk medium-ukuran rock laying ing dalan kanggo sampeyan ngilangke metu ing beton nalika arep 18 mph lan duwe sakbenere nul pangayoman.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2