PRODUCTS

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Dongguan Haiba Technology Limited dumunung ing Dongguan.Kita ngupayakake mbangun merek skuter listrik TOP ing China.Liwat sawetara taun pembangunan, kita wis kondhang loro ing domestik lan jaban rangkah.Tim profesional kita khusus ing skuter listrik, hoverboard lan desain skateboard, manufaktur, pemasaran lan layanan.Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake alat transportasi jarak cendhak sing apik banget kanggo manungsa kanthi netepi tanggung jawab sosial babagan hemat energi, karbon rendah lan perlindungan lingkungan.

Perusahaan kita duwe sawetara hak properti intelektual lan teknologi inti.Kanthi tujuan ngembangake hemat energi, perlindungan lingkungan, kita entuk sertifikat CE, FCC, RoHS lan tetep ing sistem manajemen ISO9001.Liwat taun akeh, kita wis dibukak trotinette electrique sawetara model anyar skuter.

Produk kita utamane duwe trottinette electrica, monopattino eletrico, patinete electrico, bicicleta electrica, skuter motor listrik, skuter listrik lan akeh digunakake ing kendharaan pribadi, polisi sing tugas, nggawa metro, bandara lan paviliun gedhe, papan sing apik lan lapangan golf, lsp.

kita wis entuk kapercayan saka pelanggan lan saiki ngekspor skuter imbangan listrik menyang luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata Eropa (Denmark, Norwegia, Jerman, Swedia, Polandia, Prancis, Italia Rusia, lsp.), Afrika (Afrika Kidul), Asia Tenggara (Malaysia, Filipina) lan Amerika (AS, Kanada lan Brasil), Austria & Selandia Baru.

Perusahaan kita nyengkuyung konsepsi perusahaan babagan rasa wedi marang alam, lan kita percaya yen ilmu pengetahuan ngganti urip kanggo nggawe desain lengkap lan sistem R&D produk olahraga ruangan sing cerdas lan kendaraan pribadi.

Kita duwe tim desain paling profesional lan berpengalaman ing lapangan, lan kita uga duwe teknologi paten independen kritis, peralatan uji lanjut lan basis manufaktur sing njamin produk sing sampurna.Kapabilitas R&D independen kita wis diakoni banget dening industri, lan kita wis kondhang kanthi kesatuan perusahaan teknologi tinggi.

Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngunjungi, yen kasengsem ing produk kita, please ora ragu-ragu lan hubungi kula ing sembarang wektu, wishes paling!