PRODUCTS

skuter listrik 15000W

  • Top Electric Scooters For Adults

    Skuter Listrik Top Kanggo Diwasa

    whatsapp+8613267350716

    Wiwit release nomer sawise huruf nuduhake resistance kanggo ngalangi nalika kacepetan max.Kebebasan lan peralatan safety kanggo digunakake nalika sampeyan mikir yen sampeyan bisa.Mercane Widewheel masalah paling umum nduweni scooter dibutuhake ing Nevada Watesan ing.Bangladesh dikenal minangka skuter last-mile tegese dirancang kanggo kursi roda listrik.Padha ora ngalangi stroller kursi rodha lan potensial padha kudu ngisi daya baterei.Baterei baterei voltase bagean kalebu ridesharing grup Lyft Ford-back Spin lan skip.Ngombe produk nalika kulo ing dalan nalika baterei rusak.

  • bicicletas Electrical chinas

    Bicicletas Electrical chinas

    whatsapp+8613267350716

    Kita malah duwe persil saka telung Wheel Citycoco Electric Motorcycle Electric Tricycles Dewasa Icluding EU Customs Ora Pajak 72V 70ah Dipindhah Lithium Baterei Promosi, ing sembarang wektu karo rega cukup lan kualitas sanget.Pilihan liyane saka MQi GT Evo kalebu patang warna alternatif, kunci kontak tanpa kunci lan kunci setir anti-maling listrik.Nebula N1 nggabungke kabeh fitur sing dikarepake ing e-mancal gunung kualitas prima kanggo njaluk kesenengan saka trip sampurna.Priksa informasi panuku sepedha listrik tartamtu sawise rekaman kanggo ndeleng persis apa sing paling apik kanggo digatekake sadurunge tukue-sepeda.

  • electric bikes for adults two wheels

    pit elektrik kanggo wong diwasa loro wheel

    whatsapp+8613267350716

    FIM wis milih desain dening Energica dadi manekin balapan kanggo seri Moto Grand Prix listrik 2019.Pramila ing pirang-pirang wilayah, Johammer milih rute sing anyar.Napa migunani kanggo nduwe Skuter Listrik Portabel?Iki bisa mbantu sampeyan mutusake manawa skuter listrik portabel kanggo sampeyan.Iku banget sing Aprilia fashion saiki duwe mungsuh ingkelas skuter motor.Kene kita wis diangkah ing skuter listrik banget paling entheng lan foldable, minangka alternatif saka mode efficiency sing gumunggung kacepetan prim luwih, Nanging larang banget kanggo ing rutin nunggang.

  • adult electric scooter folding kick scooter 84v 20000w product

    skuter listrik diwasa lipat kick scooter 84v 20000w produk

    whatsapp+8613267350716

    We Design, We Pabrikan,Kita Integrasi lan kita nindakake kalibrasi program kontrol mobil listrik, motor lan optimasi regeneratif.Sepur sejati ing desain kontemplatif, kalebu tagihan persediaan, suspensi, rem, akselerasi, biaya perkakas, lan kaendahan, Blades kita minangka inti filosofi desain Curtiss 1.Mannequin iki bener stands metu karo chassis rampung ungu sawijining, pelek ireng, bodywork sing kalebu desain loro-nada khusu, peralatan karbon Campagna asli saliyane kulit kebungkus aktivitas olahraga setir.Sampeyan kudu paling sethithik 100mm kanggo setir mlebu lan 135mm kanggo setir mburi.Nanging, laporan karyawan kutha Toronto sing dirilis ing wulan Juni pungkasan, ngelingake manawa ana kabutuhan standar bisnis sing luwih apik kanggo para pembeli kanggo saben tuku lan nggunakake e-skuter.Sampeyan isih bakal mbantah manawa CG125 sing umure 20 taun bakal duwe jejak karbon sing luwih murah tinimbang tuku motor listrik sing luwih murah kanggo digunakake minangka komuter.Jangkoan EV anyar ing Delhi sing diluncurake minggu kepungkur nyedhiyakake akeh insentif finansial kanggo tuku mobil listrik ing ibukutha, ngluwihi subsidi sing wis diwenehake miturut skema FAME pusat.Kita nyengkuyung tuku model iki liwat pengecer kaya Amazon, sing ana kanggo mbantu njamin kepuasan panuku, yen luwih elek.

  • 13Inch Double Shock Absorption Folding 15000w electric scooter

    13Inch Double Shock Absorption Folding 15000w skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Controller: china Brand,72V/200A

    Motor: 72V/7500W Brushless Motor (7500W * 2pcs)

    Baterei: Baterei Lithium 72V70A

    Sistem Rem: Rem Minyak 2 Roda

    Cahya: Lampu LED ngarep & mburi, lampu nguripake

  • electric scooter folding e scooter bicicleta electrica 15000w

    skuter listrik lempitan e scooter bicicleta electrica 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Bahan – Rangka: Paduan Aluminium, Ban Ngarep: Ban Karet Isi Udara (bermotor), Ban Belakang: Honeycomb Tanpa Udara
    Rem: Rem Cakram
    Motor:Motor Hub Ngarep 7500W
    Mode Nunggang: 3 Mode Kacepetan, Cruise Control
    Konektivitas: Aplikasi iOS lan Android liwat Bluetooth,
    Maks.Kacepetan Throttle: 85 mph / 135 km / h
    Jarak Mile: 90 mi / 140 km
    Kapasitas Climbing: 20°
    Baterei: Lithium-Ion 72V 70Ah
    Ngisi daya Wektu: 8 jam
    Kelengkapan : Lonceng, Headlight, Kickstand
    *Jarak lelungan diukur miturut kondisi ing ngisor iki: 420 lbs (200 kg) beban, trotoar datar tanpa angin kenceng, 60% maksimal.kacepetan.Kinerja bisa beda-beda adhedhasar beban bobot, medan, kacepetan angin, gaya nunggang, lan faktor liyane.
    *Tekanan ban bisa uga mudhun sajrone pengiriman lan panyimpenan, sing bakal nyuda kacepetan lan jarak maksimal.Mangga mriksa periodik.Tekanan ban sing disaranake yaiku 28 psi.

  • monopattino elettrico pro 72v electric scooter 15000w

    monopattino elettrico pro 72v skuter listrik 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Fitur:
    15000Wmotor roda pindho nyedhiyakake kacepetan maksimal 85km / h.
    ● 80Ah(Upgrade saka 70Ah) 72V Li-ion baterei (kalebu ing produk) kanggo max 160km jarak tempuh.
    ● Desain lempitan cepet kanggo nggawa trep ing bagasi mobil.
    ● Nihan paduan aluminium kanggo muatan maksimal 400kg.
    ● Cocog kanggo wong diwasa lan remaja kanggo seneng-seneng.
    Paket kalebu:
    1 x skuter listrik
    1 x Manual

  • 72v 15000w hot patinete electrico electric scooter from China

    72v 15000w panas patinete electrico skuter listrik saka China

    Whatsapp: +8613267350716

    Yen sampeyan mikirskuter listrikapik mung kanggo commuting lokal lan ora bisa kurban kacepetan dhuwur, mikir maneh.E-skuter modern dirancang kanggo menehi kemampuan sing luwih apik babagan motor (kacepetan) lan baterei (jarak tempuh).Dheweke bisa nggawa sampeyan menyang ngendi wae lan kanthi kacepetan sing cocog karo akeh motor.

    Apa sampeyan pengin tuku skuter listrik sing cukup kuat kanggo menehi sampeyan kacepetan dhuwur?Banjur, sampeyan ana ing panggonan sing bener.Ayo kula ngenalake sampeyan Currus Panther - skuter listrik sing kuat lan landhep kaya panther.Lan ayu banget!

  • E scooter trotinette electrique,scooter elettrico 15000w

    E scooter trotinette electrique, scooter elettrico 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Nalika milih sing paling apikskuter listriktuku, pilihan bisa koyone akeh banget, utamané Yen sampeyan lagi anyar ing donya scooter elektrik.Nanging, ing kasunyatan, luwih angel milih laptop utawa TV sabanjure tinimbang milih skuter listrik sing paling apik kanggo panggunaan pribadi.
    Sing sebagéyan amarga transportasi ijo iki cukup gampang ing fitur lan apa sing bisa ditindakake.Sampeyan ora perlu kawruh super technical kanggo ngerti kang siji cocog karo sampeyan paling, lan sampeyan ora kudu pindhah liwat dhaftar mriksa dawa saka anggit.
    Nyatane, mung ana sawetara perkara sing kudu dideleng, kanthi jarak lan umur baterei, kacepetan paling dhuwur, bobot lan portabilitas, lan biaya minangka metrik paling dhuwur.Iku mbantu kanggo nimbang mbangun uga.

  • Project 10000w/15000w adult electric scooter 72v

    Project 10000w/15000w skuter listrik diwasa 72v

    Whatsapp: +8613267350716

    Spesifikasi
    Kacepetan: 85 mph
    • Range: nganti 80 - 90 mil
    • Motor: 7500W 72V brushless motor.
    • Pigura: Pigura baja High-tensile karo dek aluminium.
    • Sistem Drive: Chain drive.Suspensi ngarep lan mburi dobel.Puteran throttle.
    • Baterei: baterei lithium 72v / 70ah.
    • Wektu Ngisi daya: 8 - 9 jam.
    • Rem: Rem lenga ngarep lan mburi.
    • Ukuran: Length: 60″
    Jembar ing stang: 20"
    Dhuwur: 46 ″
    • Bobot: 120 lbs.
    • Kapasitas mawa: 400 lbs.
    • Ban: Ban pneumatik kegedhen.
    • Warranty: 356 babar pisan produsen dina karo support technical umur.
    Fitur standar
    • Lampu sorot ganda.
    • Speedometer / Odometer.
    • Stang lempitan.

  • High speed electric scooters 15000w e scooter

    Skuter listrik kacepetan dhuwur 15000w e skuter

    Whatsapp: +8613267350716

    MAKS MUNGKIN: 450 PUN
    NGiwa lan nengen nguripake LAMPU SINGNAL: Klebu
    KOTAK STORAGE: Klebu
    CELL PHONE HOLDER WITH USB PLUG kanggo ngisi daya: Klebu
    MIRROR: Klebu
    TOOLS: Klebu
    MANUAL OPERARIO lan LAYANAN: Klebu
    ngisi daya baterei: Klebu
    KEYS: 4 KEY Klebu
    Mbangun ing SISTEM weker: Klebu
    KEYLESS START: Klebu
    KURSI: KURSI KARO
    (HITCH) FOR GOLF RACK / SHOPPING BASKET: Klebu
    GOLF RACK: PILIHAN $ 162,50
    TAS Mburi: PILIHAN $ 36,89
    TAS ngarep: PILIHAN
    REST BACK: Klebu
    SCOOTER HORN: Klebu

  • China electric scooter price 10000w/15000w for Adult

    Rega skuter listrik China 10000w / 15000w kanggo Dewasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Jaminan kualitas
    1. Saben proses produksi duwe wong khusus kanggo nyoba kanggo njamin kualitas
    2. Nduwe insinyur profesional kanggo mriksa kualitas
    3. Kabeh produk wis lulus CE, FCC, ROHS, UL lan liyanesertifikasi
    Layanan Pelanggan
    1, Sadurunge mlebu kontrak resmi karo pelanggan, kita bakal mbantu nganalisa lan menehi solusi profesional adhedhasar informasi proyek pelanggan lan entuk solusi sing paling optimal.
    2, pitakonan Panjenengan related kanggo produk kita utawa rega bakal mangsuli ing 24hrs
    3.Terus ngandhani proses produksi pelanggan lan mbantu ngatur pamriksa kualitas ing pabrik yen perlu.
    4, Panuku bisa ngirim teknisi menyang pabrik kanggo latihan gratis sadurunge dikirim.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3