PRODUCTS

skuter listrik 13inch

  • fat tire electric scooter 20000w

    skuter listrik ban lemak 20000w

    whatsapp+8613267350716

    Yen sampeyan ngira sing apik banget, mula priksa MotoTec Chaos Folding ikiSkuter Listrikamarga menehi sabenere mung sing.Deleng ing 2021 anyar Tuku China Eletr Elektro 3000W E Sccoter Eletrica De Trotinette Electrique 80 Km/H Elektro Roller Electric Scooter kanggo Dewasa saka haibaTechnology Co., Ltd.. Skuter Listrik, Produsen / panyedhiya Spare Parts Skuter ing China, nyedhiyakake Maxmov Elwctric Scooter Foldable 500 Watt Murah karo 36V Lead-Acid Battery, 2021 Maxmov Factory Price 800W 72V EEC/Coc Electric Mobility Scooter for Adults, 2021 Maxmov on Road Two-Wheel Chain Drive 500W EEC/Coc Electric Scooter for Adults.Amarga akeh komuter mung nyimpen telpon ing kanthonge nalika nunggang skuter, duwe papan sing aman bakal bisa digunakake kanthi becik kanggo wong-wong sing butuh area panyimpenan nalika lelungan nganggo skuter listrik.

  • electric scooter china

    skuter listrik china

    whatsapp+8613267350716

    Kangge, yen sampeyan tuku sawetara rega, sampeyan bisa nemokake regane beda-beda kanthi maca sepedha listrik paling apik ing sangisore £1,000 / $1,000, utawa sing paling efektif.sepedha listriking ngisor $2,000 / £2,000 yen sampeyan duwe dhuwit luwih akeh.Kanggo 2021, platform Trek's Domane LT njupuk kabeh sing kita tresnani babagan mancal dalan daya tahan Trek lan menehi sampeyan oomph sing sethithik supaya sampeyan bisa munggah lan menek.HP njupuk platform daya tahan Domane SLR Trek sing apik banget.Bianchi e-Impulso entuk manfaat saka sistem drive Ebikemotion.3. Yen sampeyan ora nggunakake degreaser e-mancal spesialis, iki wektu kanggo rigorously mbilas laku drive karo banyu.5. Menehi pigura mancal mbilas apik karo sawetara banyu resik.Aja nargetake banyu ing baterei, motor utawa kontrol.Ing Inggris, eBikes digolongake minangka sepedha bantuan non-pedal sing ditawakake motor sing bisa ngetokake 25kph, ora ngasilake pitulungan luwih saka 250 watt, lan ora nyepak nganti mancal wis obah.Wong Australia seneng kesederhanaan lan mulane eBikes dipérang dadi throttle operated lan non-throttle operate.EBike sing dioperasikake throttle kudu diwatesi nganti 200-watts lan 25kph, dene bantuan pedal bisa nyedhiyakake pitulungan nganti 250-watt nanging diwatesi kanggo watesan kecepatan sing padha.

  • Dual motor electric scooter 15000w patinete electrico

    Dual motor skuter listrik 15000w patinete electrico

    Whatsapp: +8613267350716

    Tunggal kuat7500Wmotor hub propels scooter powered elektrik ndhuwur metu ing 125-145KM / H ing kahanan tartamtu, kang bisa gampang ngatasi slope lan alangan liyane nalika nunggang, luwih apik tinimbang motor Single akeh skuter.

  • 15000w electric scooters from china bicicleta electrica 72V

    skuter listrik 15000w saka china bicicleta electrica 72V

    Whatsapp: +8613267350716

    Kita ngarahake nuduhake informasi produk sing akurat.Produsen, supplier lan liya-liyane nyedhiyakake apa sing sampeyan deleng ing kene, lan kita durung verifikasi.Waca wewaler kita
    Go green karo iki apik tenanhaibadz Electric Scooter.Ban tabung pneumatik 13 ″ ing roda spoke supaya penunggang ngalami kenyamanan sing ora ana tandhingane lan kepenak sing ora bisa dipungkiri.Skuter listrik 72V iki ora mbutuhake bensin, dadi pilihan sepeda sing ramah lingkungan.Uga duwe dek gedhe.Bingkai kasebut nduweni finish sing dilapisi bubuk, sing tetep anyar kaya sing sampeyan entuk.Kajaba iku, decals pinggul cukup manis.Rem cakram mburi njamin kabisan mandheg sing kuat lan menehi kontrol sing apik babagan skuter.Drive wheel mburi ngidini kanggo luwih traksi nalika daya uga smoothing metu bumps kanggo kontrol luwih apik lan maneuverability.Razor EcoSmart Metro Electric Scooter iki kalebu kursi sepedha sing bisa diganti standar sing bisa disetel menyang dhuwur sing dikarepake kanggo pas pribadi.Skuter listrik iki nduweni kacepetan paling dhuwur 85 mph lan bisa nahan daya nganti 8 jam.Iku becik kanggo lelungan sing luwih dawa lan lungo cepet.

  • newest style electric scooter 15000w powerful scooter electric

    gaya paling anyar skuter listrik 15000w kuat skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    K13 Electric Scooter fungsi utama:
    Model k13 15000W, bisa dilipatskuter listrik
    Fitur utama 13 inch karo ban off road, 15000w, baterei 72v 70Ah, weker
    Warna Kabeh ireng
    Kacepetan maksimal 145km / jam ~ 150km / jam tes nyata, 140km / jam umpan balik pelanggan nyata
    Range 130-140KM gumantung baterei lan motor
    Baterei Li-baterei
    Ngisi daya wektu 9 jam
    Urip baterei 5000 ~ 5500 kaping
    Motor Brushless Motor
    Lampu Lampu ngarep, lampu rem mburi
    Rem Oli Rem/rem cakram
    Material Aluminium lan wesi alloy
    Derajat kemiringan 40°
    Beban maksimal 250KG
    Ban pneumatik ban, off road, dalan kutha opsional
    Ban ukuran 13 inch

  • cheap bicicleta electrica electric scooter 15000w

    skuter listrik murah bicicleta electrica 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    [Baterei dawa] 72V, 70ah, 15000W kapasitas baterei motor dual, nyedhiyakake daya sing kuat kanggo nyopir jarak adoh 165km (asil bisa beda-beda miturut bobot, kacepetan lan jinis dalan, Dewasa haibadzskuter listrik nawakake telung opsi kacepetan kanggo nyukupi kabutuhan driving beda.Sampeyan bisa milih kacepetan nyopir beda miturut peraturan lokal.Kacepetan maksimal 145 km / jam cocok kanggo nyopir ing dalan.Skuter listrik kacepetan dhuwur iki bisa nggawa wong diwasa kanthi bobot kurang saka 220 kg.Penampilan keren, kemiringan 35 derajat, cocok kanggo dalan kutha lan dalan.Cahya lan LCD cerdas] LCD nampilake kacepetan, jarak tempuh, wektu, daya baterei, mode kacepetan, lsp. loro lampu utama LED gedhe madhangi dalan, supaya sampeyan bisa nyopir kanthi aman ing wayah wengi.[ Desain apik banget: respon cepet ngarep lan mburi minangka jinis rem cakram, sing nggawe nunggang luwih aman.Ban honeycomb padhet sing tahan nyandhang dhuwur 13 inci ndadekake nyopir luwih aman lan nyaman.

  • New style fat tire scooter electricos electric scooter 15000w

    Gaya anyar skuter ban lemak electricos skuter listrik 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    SISTEM SUSPENSI GABUNGAN
    HAIBADZ nggabungke penundaan tetep ngarep karo penundaan variabel mburi karo 3 setelan tingkat beda.Iki menehi jumlah keluwesan sing pas kanggo cocog karo lingkungan nunggang sing beda-beda lan bobote penunggang kanggo kenyamanan perjalanan sing paling optimal.
    SUDUT LENGAN SUSPENSI YANG DAPAT DISESUAIKAN (REAR)
    Dhuwur suspensi bisa diatur kanggo:
    Jalan Kota Tingkat 1 (RENDAH).
    Level 2 (MID) Default
    Level 3 (TINGGI) Kondisi dalan
    MOTOR DESIGN ANYAR
    HAIBADZ sistem drive unik karo lengkap lan mentas dirancang output maksimum 15000W motor BLDC.Super entheng!Ngalami daya saka asli loro wheel drive Papan kick elektrik.
    5 JENIS KARTRID KArèt sing bisa diganti
    Sampeyan bisa kanthi gampang ngganti kartrid karet suspensi kanggo nyetel kekuwatan suspensi skuter listrik sing dikarepake.Kartrid karet diklasifikasikake kanggo macem-macem tingkat elastisitas.(Kasedhiya kanggo suspensi ngarep lan mburi)

  • 84v folding electric bicycle 15000w electric scooter for sale

    84v lempitan pit listrik 15000w skuter listrik for sale

    Whatsapp: +8613267350716

    Suspensi Hidrolik kelas Motor Ganda
    Supaya kanggo nambah stabilitas sing mayoritasE-skutering perjuangan pasar karo, digawe Yume prioritas kanggo fokus ing optimalisasi suspensi panyerepan kejut.K13 nggunakake suspensi nyerep kejut ngarep kelas motor dual dipasangake karo suspensi nyerep kejut mburi dual spring, ningkatake kinerja k13 sing nyerep kejut lan menehi k13 tingkat kenyamanan sing anyar lan unik sing bakal metu saka liyane. E-skuter ing pasar.Pengalaman iku minangka Gamelan minangka butter, apa sampeyan lagi ing dalan kutha atos, ing wedhi, kothak lendhut lan sing paling Jahwéh ing kacepetan dhuwur.

  • Best selling 15000w  folding electric scooter 84V

    Paling laris 15000w lempitan skuter listrik 84V

    Whatsapp: +8613267350716

    monopattino eletricorFitur & Spesifikasi
    Monopattino elettrico e-scooter dirancang kanthi fokus ing kabutuhan penunggang kanggo kekuwatan lan stabilitas.Lan nggabungake fitur paling apik ing industri kaya -
    Kuwat Max 15000W Motors
    Monopattino elettrico e-scooter nggabungake motor Max 15000W BLDC Dual Hub paling apik ing kelas sing ngidini piranti bisa nggayuh kacepetan paling dhuwur nganti 85 mph (140 kmph) ing kahanan sing disenengi.Nanging, watesan kacepetan becik kaya sing disaranake dening pabrikan yaiku 85 km / jam.
    Samsung SDI Lithium-ion baterei?
    Monopattino elettrico dilengkapi baterei Li-ion Samsung SDI 72V 70Ah H35E 100% asli lan buatan lokal kanthi kapasitas dhuwur 4950 W.Amarga baterei sing gedhe, piranti kasebut bisa kanthi gampang nawakake jarak maksimal nganti 85 mil (135 km) kanthi siji pangisian daya.Kajaba iku, nduweni sistem pangisian daya dual sing bakal ngisi daya piranti kanthi kacepetan kaping pindho.

     

  • American bicicleta electrica 2 wheels electric scooter 15000w

    American bicicleta electrica 2 wheel skuter listrik 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Mikir mung bocah-bocah sing tresna marang kitakendaraan?Inggih, sampeyan salah!
    Skuter tendhangan listrik (eScooter) yaiku skuter tendhangan diwasa kanthi nggunakake motor listrik abad kaping 21 lan sistem komputer kanggo kontrol.Wis jelas yen mobilitas listrik minangka gelombang masa depan.monopattino elettrico ngadeg ing ngarep teknologi berkembang iki.eScooters nyedhiyakake transportasi kutha kanthi kacepetan dhuwur, dipercaya, kanggo wong diwasa sing kerja.
    eScooter bisa nggunakake jalur sepeda lan ora kena macet ing kutha.Padha ora nyebabake polusi.Ing kasus Tangga utawa alangan liyane, eScooter bisa dilipat lan gampang digawa liwat alangan.Banjur nyetel mudhun lan miwiti nunggang maneh.Rega eScooter umume kurang saka biaya pangopènan mobil saben taun.Lan parking ora sumelang;njupuk menyang kantor.eScooters duwe kurva sinau sing cendhak lan umume wong bisa numpak siji menit sawise ndeleng.
    monopattino elettrico minangka situs web online utama kanggo toko eScooter kanggo wong diwasa ing Amerika Utara.

     

  • 72v-96V vespa electric scooter electro scooter 15000w

    72v-96V vespa skuter listrik elektro skuter 15000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Yen sampeyan kudu pindhah jarak cendhak, ora ana pilihan sing luwih apik tinimbang askuter listrik.Padha inexpensive, trep lan nyenengake kanggo numpak.Lan kanthi pamrentah jagad dadi luwih ngerti babagan promosi panggunaan kendaraan listrik kanggo nylametake lingkungan, peraturan babagan nggunakake skuter elektronik ing dalan saiki luwih gampang.
    Keuntungan saka E-Scooter
    Sampeyan ngerti apa sing paling aku seneng babagan e-skuter - iku luwih apik (luwih cepet, luwih efisien) tinimbang sepedha, nanging larang regane tinimbang sepedha / motor.
    Mangkene sawetara keuntungan liyane sing sampeyan entuk nalika sampeyan milih tuku e-skuter.
    Iku praktis - Nunggang e-skuter iku gampang lan trep, lan padha ora katon aneh sanajan digunakake dening wong diwasa.

     

  • 84V 15000w/10000w electric scooter,scooter electrico for adults

    84V 15000w/10000w skuter listrik, scooter electrico kanggo wong diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Apa E-Skuter?
    An skuter listrikutawa e-scooter iku umum stand up skuter sing mbukak dening motor listrik.E-skuter minangka wujud transportasi mikro.Iki ramah lingkungan amarga ora golek bahan bakar.Skuter iki duwe dek gedhe kanggo ngadeg sing luwih gedhe tinimbang skuter non-motor biasa.Siji gagang diwenehake kanggo nggawe giliran nalika nunggang.
    Skuter jinis iki dadi luwih populer saben dina.Padha duwe kacepetan umum kiro-kiro saka 15 kmph kanggo 30 kmph ing umum lan bisa mbukak kanggo kadohan saka 5 kms kanggo 50 kms miturut specifications baterei model.Padha uga bisa lempitan nalika ora dienggo.E-skuter bisa lelungan kaping 6 luwih cepet tinimbang kacepetan mlaku.

     

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3