PRODUCTS

skuter listrik 11 inch

  • 11 inch trottinette electrique foldable electric scooter made in china

    11 inch trottinette electrique skuter listrik lipat digawe ing china

    Whatsapp: +8613267350716

    Motor tanpa sikat kacepetan dhuwur 10000W, baterei lithium 72V 40AH, kuat, gampang menek, jarak tempuh sekitar 90-100km, kanthi kecepatan nganti 110km / jam.
    Ban off-road 11 inciban off-road vakum bledosan-bukti, kapasitas mbeta kuwat, panyerepan kejut luwih apik, grip kuwat, aman lan nyaman driving.
    Skuter listrik lipat portabel bisa dilipat, dilebokake kanthi trep, desain gampang dilipat, iki minangka kendaraan pribadi sing apik sing bisa dilipat kanthi cepet kanggo disimpen ing omah, kantor utawa ing bagasi, nyedhiyakake dalan urip anyar, yaiku kendaraan becik kanggo nggunakake saben dina.
    11-inch ban mati-dalan, bisa nelukake bukit, nunggang ing lurung-lurung kutha uga nyaman banget.Two toko dhukungan damping, main efek bantalan panyerepan kejut paling gedhe.

     

     

  • Two wheel electric scooter with good quality cheap electric scooter

    Skuter listrik roda loro kanthi skuter listrik murah kualitas apik

    Whatsapp: +8613267350716

    Skuter listrik: Apa dheweke lan kepiye cara kerjane?
    Skuter listrik (utawa skuter listrik sing ngimbangi diri) teka langsung saka China, ing ngendi, nanging ora diarani kanthi jeneng iki, kanthi definisi telu utawa papat kanggo produk kasebut.Secara harfiah, dheweke duwe utang sukses amarga kepinteran fiksi ilmiah… sing ora ngelingi, nyatane, skateboard mabur sing digunakake dening Marty McFly, aktor Michael J. Fox, ing saga "Back to the Future"?pesawat revolusioner langsung dadi bagéan saka bayangan bebarengan minangka klasik "obyek saka kepinginan", lan titik wiwitan kanggo sukses ing pasar kulon ana katon umum saka akeh selebriti Amérika "ing perusahaan" sarana transportasi petualang iki.

     

  • Patinete electrico Hot Selling 10kw electric scooter For Adult

    Patinete electrico Hot Selling 10kw electric scooter Kanggo diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Rincian Garansi:
    1. We nyedhiyani 6 sasi free repair kanggo motor, 12 sasi kanggo motherboard.
    2. Kawicaksanan bali: Pembeli bisa ngirim sing rusakmotherboardutawa motor bali menyang pabrik kita kanggo ndandani free nanging kudu ketemu kondisi ing ngisor iki:
    a.Ing 2 sasi pisanan (1-2 sasi saka produk ditampa), panuku mbayar pengiriman menyang China lan kita mbayar bali dening China Post, yen panuku pengin DHL, kudu mbayar prabédan.
    b.Ing sasi kaping 3-sasi kaping 12, panuku mbayar biaya pengiriman babak.
    c.Yen dudu masalah produk, insinyur kita bakal mriksa kanthi ati-ati lan menehi asil lan banjur bakal dibungkus lan dikirim maneh menyang panuku nanging panuku kudu mbayar beban kabeh biaya.

     

  • 10000w high speed long range 11inch china electric scooters

    10000w kacepetan dhuwur dawa sawetara 11inch skuter listrik china

    Whatsapp: +8613267350716

    Ikiprodukdisambungake menyang segara lan saluran transportasi ril.Amerika Serikat nggunakake transportasi laut lan Eropa nggunakake transportasi sepur.Loro-lorone bebas pajak lan dikirim menyang lawang.Sajrone wabah kasebut, Australia lan Kanada mung ndhukung transportasi udara, aja pesen.Sajrone wabah kasebut, negara-negara Eropa bakal ngubungi layanan pelanggan kanggo kiriman tartamtu lan bakal nanggapi sajrone 2 jam.

     

  • New Hot 11inch 10000W electric scooter 72v

    New Hot 11inch 10000W skuter listrik 72v

    Whatsapp: +8613267350716

    Kepiye caraneskuter listrikkerja?
    Ayo kita ndeleng, kanthi cara sing cendhak lan prasaja, apa fungsi skuter listrik.Kita wis ngandika sing bakal dipakani kudu baterei, asring ion lithium, nanging ana uga model karo baterei asam timbal.
    Jinis-jinis baterei ngijini sampeyan kanggo ngisi daya cukup kanggo lelungan antarane 90 lan 110 km (tundhuk paramèter kasebut sadurungé).
    Ing laku, iki cara kerjane: mesin, dipasang ing sasis, nampa daya listrik saka baterei thanks kanggo sistem kabel.Mesin puteran ngasilake daya sing ditransfer menyang roda, sing kanthi muter ngidini kendaraan bisa pindhah.
    Sing luwih kuat mesin, luwih cepet skuter listrik bakal tekan, rata-rata ora ngluwihi 32 km / h.

  • Wholesale trottinette electrique foldable scoter electric scooter

    Grosir trottinette electrique foldable scoter electric scooter

    Whatsapp: +8613267350716

    Apa Pilih Kita
    * Tes tahan banyu, 5000W/10000W Brushless hub motor terpadu -kacepetan dhuwur
    * Luwih saka 200 lampu LED warna-warni, jalur lampu terpadu lan 4 lampu sing luwih padhang
    * APLIKASI sambungan Bluetooth & Gigi 3-Speed ​​Derailleur
    * Ngisi daya telpon minangka bank daya & mbukak kunci tombol remot (gratis)
    * Lima panyerepan kejut, Rem pindho
    * Aerospace - paduan aluminium kelas, pigura lebar
    * Kursi lan Handbar sing bisa dilipat lan bisa diatur
    * Layar LCD HD multi-fungsi, Fender mburi lebar, Kursi empuk gratis

  • Manufactory wholesale foldable electric scooter 72v 10000w

    Pabrik grosir skuter listrik lipat 72v 10000w

    Whatsapp: +8613267350716

    FAQ
    1. Where is your company located?Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
    A: Pabrik kita dumunung ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China.Sugeng rawuh ing kita.
    2. Bisa njaluk sampel lan suwene iku bakal njupuk?
    A: Nggih.Kita bisa nyedhiyani sampel, nanging sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang.
    Iku mung perlu 7 workindg dina sawise nampa pembayaran
    3. Apa MOQ?
    A: MOQ kita 10 pcs.
    4. Aku bisa duwe dheweproduk selaras?
    A: Kita bisa nggawe ukuran, clocr, logo miturut kabutuhan sampeyan
    5. Apa syarat pembayaran?
    A: T/T, L/C, paypal, western union, etc
    6. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
    A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman.
    7. Carane nggawe bisnis kita long-term lan sesambetan apik?
    A: 1.Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin keuntungan pelanggan.
    Kita duwe tim layanan sing apik banget, masalah bisa diatasi.

  • trottinette electrique electric scooter patinete electrico

    trottinette electrique skuter listrik patinete electrico

    Whatsapp: +8613267350716

    Sorotan
    1. 11 Inch Pneumatic & Anti-Skid Ban
    2. Grip Kuwat, Nyandhang-nolak lan Aman.Iku Cocog kanggo macem-macem dalan.
    3. Motor 10000W: Daya Kuwat lan Mlaku 100-115km/jam
    4. Lampu LED ngarep & Lampu Belakang Peringatan Keselamatan, Lampu Abang Padhang kanggo njamin safety nunggang wengi.
    5. Sistem Mitigasi Kejut: Sistem mitigasi kejut ganda bisa mbantu sampeyan seneng nunggang sing nyaman.
    6. Folding Handle: Bantuan kanggo njaluk ukuran cilik nalika scooter wis lempitan.
    7. Sistem Rem: Theskuter listrikdilengkapi dual disk brake ing setir ngarep lan setir mburi.
    Ndhukung Pengiriman cepet bebas bea kanggo 26 negara iki:
    Denmark, Spanyol, Irlandia, Walanda, Portugal, Lithuania, Hongaria, Slovakia, Romania, Finlandia, Bulgaria, Kroasia, Austria, Italia,
    Swedia, Prancis, Republik Ceko, Belgia, Polandia, Estonia, Yunani, Jerman, Luksemburg, Latvia, Slovenia, Inggris.
    * Simpenan Eropa, Pangiriman Cepet Bebas Bea. Penawaran Layanan Sawise Didol ing Eropa.
    Kanggo alasan safety, aja numpak ing dina udan, lan ora rendhem skuter listrik.

  • 5000W*2 trottinette electrique scooter electric for adults

    5000W * 2 trottinette electrique scooter elektrik kanggo wong diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Kita paling nyamanskuter listrik
    Bobot rider diwasa / maksimal 200kg
    Luwih abot tinimbang skuter liyane sing bobote mung 55kg
    8 jam wektu pangisian daya.Nganti 78 mil jarak
    Bisa dilipat nganggo suspensi ngarep lan mburi
    Handlebar dipasang akselerasi lan rem
    Lampu LED ngarep lan mburi otomatis terpadu
    Lonceng terpadu
    Panggantos baterei 1 taun kalebu minangka standar
    Aplikasi sing ngiringi ngunci skuter sampeyan lan bisa digunakake minangka alat diagnostik.

     

  • Folding portable electric scooter trottinette electrique 10000w

    Lipat skuter listrik portabel trottinette electrique 10000w

    Whatsapp: +8613267350716

    Iku relatif kuat ing lumahing warata lan bisa nangani munggah gunung uga, thanks kanggo motor 10000W (kanthi output maksimum 20000W), lan 13in gembong inflatable upgrade nawakake pengalaman nunggang unggul dibandhingake 11in skuter apa arep munggah curbs utawa nunggang liwat. nabrak ing dalan.Iki uga bisa nahan penunggang sing luwih abot, kanthi bobot maksimal 225kg.
    Kaluwihan liyane yaiku baterei bisa dicopot lan duwe port pangisi daya dhewe, saengga bisa diisi kanthi kapisah sakaskuter, lan sampeyan uga bisa tuku baterei tambahan.Sampeyan bisa nyelehake siji ing tas ransel kanggo ngluwihi jangkoan, utawa ninggalake siji ing kantor lan siji ing omah kanggo mesthekake yen skuter sampeyan tansah kebak lan siap kanggo numpak.

     

     

  • electric motorcycle scooter foldable 84V electric scooters

    skuter motor listrik lipat skuter listrik 84V

    Whatsapp: +8613267350716

    Umume wong sing pengin tuku skuter listrik kudu entukmonopattino elettrico.Ora ana skuter liyane sing nawakake kombinasi jarak, kacepetan, numpak nyaman, lan katentreman atine sing teka karo tuku saka merek sing wis mapan.Kita seneng banget nunggang monopattino elettrico, lan kita mikir iki minangka alternatif kanggo transportasi umum, utamane nalika akeh wong ora seneng numpak bis lan sepur.
    Monopattino elettrico ketemu kabeh kritéria sing dibutuhake sadurunge nyoba skuter apa wae.Iku UL-certified, lan monopattino elettrico minangka salah sawijining merek sing paling produktif nalika nerangake ora mung skuter nanging uga mobilitas gedhe.(Ya, iku monopattino elettrico padha sing digunakake kanggo nggawe skuter imbangan dhewe sampeyan bisa ndeleng pengawal keamanan mal nunggang.)

     

     

  • Low price trottinette electrique adulte electric scooter 72v 10kw

    rega murah trottinette electrique adulte skuter listrik 72v 10kw

    Whatsapp: +8613267350716

    Apa sampeyan butuh helm?
    skuter listriksebagian anyar ing Italia lan undang-undang Italia uga adaptasi karo langkah-langkah cilik.Titik kunci kanggo njlentrehake yaiku nggunakake helm.
    Miturut Keputusan Toninelli, sing ditrapake ing Juli 2019, helm kanggo skate tunggal, skuter listrik lan hoverboard ora wajib.Nanging manungsa waé kanggo sirkulasi, kita nerangake ing paragraf sabanjuré.
    Keputusan Toninelli: kepiye lan ing ngendi monoskat lan skuter listrik bisa nyebar
    Yen, nganti sawetara sasi kepungkur, panggunaan segways, monoskates lan hoverboards nyatane ora diatur, panggunaan sing saya akeh nyebar wis nyebabake Pemerintah Italia nggawe undang-undang khusus kanggo kendaraan mikro-mobilitas.
    Miturut Keputusan Toninelli, diterbitake ing Jurnal Resmi ing Juli 2019, sarana mikromobilitas bisa nikah ing dalan kutha nanging mung ing wilayah sing diidentifikasi lan dilaporake dening kutha utawa negara individu.
    Ing November 2019, uji coba kanggo lalu lintas dalan diwiwiti ing sawetara kutha Italia.Iki kasus Milan, Verona, Turin, Katulik lan Rimini.

     

     

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3