PRODUCTS

skuter listrik 10000W

  • bicicletas-para-mujer,electric-scooters,electric-scooter-70mph

    bicicletas-para-mujer,listrik-skuter,listrik-skuter-70mph

    whatsapp+8613267350716

    Fitur
    Kanthi Suspensi Apik DNM
    Kanthi 2 lampu LED ngarep gedhe
    Kanthi Pedal Led warna-warni (remote)
    Kanthi pengontrol 2 x 45A
    Kanthi sinyal Turn

  • trotinette electrique 10kw

    Trotinette electrique 10kw Kab

    whatsapp+8613267350716

    IkieSkutersing solidly dibangun nanging padha ciri Rampung abot saka baris eScooter.Minangka bedane, Super 8 50X dilengkapi karo wiwitan listrik lan wiwitan - fitur sing kita keplok - lan dilengkapi pilihan kanggo dilengkapi karo ban inspirasi olahraga kembar lan pelek kewajiban sing luwih abot.Dheweke duwe karep kanggo terus maju lan ora duwe pemilik kudu terus-terusan dipasang.San Franciscans bakal entuk akeh panggunaan, lan jarak 90 mil lan kacepetan prima 95mph kudu migunani kanggo lelungan sing dawa.

  • kit moteur electrique pour voiture

    kit moteur electrique pour voiture

    whatsapp+8613267350716

    Kanthi perawatan lan pangopènan sing tepat, lempitanskuter listrik bisa final sampeyan 3-5 plus taun.Baterei cukup kuat, nanging ora ana baterei sing bisa tahan tusukan sing kuwat banget.Mandeg sing luwih cepet, luwih dhuwur lan mantep bisa dijamin nalika rem digunakake.Wis umum digunakake kanggo akeh aplikasi, contone, perdagangan mobil, sepedha baterei, skuter, kendaraan listrik, forklift, mobil golf, prau lan liya-liyane.Nduwe kinerja sing luwih dhuwur tinimbang motor dc tradisional liyane.

  • wholesale 7000 10000w electric scooter for aduts best 2 wheel electric-scooter

    Grosir 7000 10000w skuter listrik kanggo aduts paling apik 2 wheel electric-scooter

    Whatsapp+8613267350716

    K11 minangka upgrade anyar kitaskuter listrik.karo ban vakum 11inch,5000w*2 dual motor.total 10000w.luwih kuat.
    baterei k11 kapasitas dhuwur lithium ion baterei.ultra-dawa wektu siyaga.
    Kanthi lampu ngarep siji, lampu mburi mburi + lampu rem + lampu nguripake.3 in 1. uga eqeuipped karo klakson motor.
    Desain gagang ing mburi, luwih trep kanggo obah.

  • 10000W 84v Scooter foldable Smart electric scooter

    10000W 84v Scooter lipat Smart skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Garansi
    Mangga nyimpen resi tuku minangka voucher dodolan.Skuter (karusakan lan kegagalan gawean) diwenehake layanan sawise dodolan miturut syarat lan kahanan ing ngisor iki:

    1. Inggaransi skuterpunika 1 taun kajaba piranti consumable.

    2. Tire minangka piranti sing bisa digunakake, dadi garansi 1 wulan.

  • 72v Dual Motor 10000w Electric Scooter

    72v Dual Motor 10000w Skuter Listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Katon saka paten, loro sadurunge lan sawise panyerepan kejut.

    Paten teknologi, duwe baterei luwih saka merek liyane, kulo maneh.

    Bisa nyedhiyakake adat, ndhukung OEM lan ODM.

  • self balancing scooter electric cheap scooter electric for adults

    poto wawas scooter elektrik mirah scooter elektrik kanggo wong diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Layanan Kita
    1. OEM Manufaktur welcome: Produk, Paket.
    2. Urutan sampel.
    3. Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 24 jam.
    4. sawise ngirim, kita bakal trek produk kanggo sampeyan sapisan saben rong dina, nganti sampeyan njalukproduk.Nalika sampeyan entuk
    barang, nyoba, lan menehi kula saran. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan masalah, hubungi kita, kita bakal kurban
    cara ngatasi kanggo sampeyan.

     

  • New style fat tire trottinette electrique 7000w electric scooters

    gaya anyar lemak ban trottinette electrique 7000w skuter listrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Kok perluE-skuter?
    1. Cepet, dipercaya, lancar - skuter listrik versi paling laris - nawakake cara paling cepet kanggo ngatasi tantangan transportasi mil pisanan lan pungkasan.
    2. Skip lalu lintas, ngirit dhuwit, lan tekan ngendi sampeyan bakal dadi.Bebarengan, kita bisa nemtokake maneh masa depan mobilitas kutha kanthi mbantu sampeyan mindhah kanthi cara sing ramah lingkungan.
    【Material sing apik】 Bingkai paduan aluminium dicap lan nduweni resistensi sing kuat kanggo deformasi tekanan.Bobot entheng lan gampang digawa.
    【Sistem Damping】8.5″ ban pneumatik nyedhiyakake panyerepan kejut sing apik sing nggawe M4 adaptasi menyang dalan ing macem-macem terrain, nyuda bumpiness, nambah kenyamanan driver.
    【Gampang lempitan】 Iku mung njupuk sawetara langkah prasaja kanggo lempitan gampang.Lipat cepet lan rilis cepet, menehi papan luwih akeh.
    【Rem cakram dobel ngarep lan mburi】Gunakake rem cakram listrik dobel ngarep lan mburi, luwih aman kanggo rem darurat, lan tingkat kegagalan sithik, nggawe kabeh upaya kanggo safety sampeyan.

     

  • new trottinette electric scooter two wheels scooter electric for adults

    scooter listrik trottinette anyar loro wheel scooter listrik kanggo wong diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Tampilan ing jejere throttle driji ditampilakebatereitingkat, kacepetan saiki, pindah lan jarak lelungan.Katon ing srengenge langsung lan malah duwe port USB kanggo ngisi daya piranti seluler utawa GoPro.Ana uga tampilan voltase kanggo mbantu ngawasi kesehatan baterei.Ghost nduweni kunci kontak lan titik kanggo masang kunci ing pigura kanggo keamanan tambahan nalika nindakake tugas.Kajaba iku, nalika aku ora bakal ninggalake udan, Ghost nduweni rating IP54 supaya sawetara splashing ora dadi masalah.Kajaba iku, ana fender ngarep lan mburi cilik supaya sampeyan tetep resik.

     

     

     

     

  • trottinette electrique Smart Balance 2 Wheel electric Scooters

    trottinette electrique Smart Balance 2 Wheel Scooters elektrik

    Whatsapp: +8613267350716

    Lampu mburi gedhe
    Lampu mburi anyar luwih gedhe dadi luwih gampang ditemokake wong liya, ngidini sampeyan nyopir luwih aman ing wayah wengi.
    Lampu ngarep sing dianyarke
    Lampu 10W sing anyar nduweni padhange dhuwur lan jarak iradiasi tekan 20 meter.Desain amba cahya wis dioptimalake kanggo tetep ing ngisor garis saka ngarsane kanggo nyegah lampu dazzle.
    Reflektor ngarep, sisih lan buntut kanggo visibilitas sing luwih apik
    Reflektor wis ditambahake ing ngarep, ing sisih, lan ing lampu buntut, nambah visibilitas wengi supaya sampeyan tetep aman nalika nyopir ing wayah wengi.

     

  • new 72v battery patinete electrico adult electric scooter

    anyar 72v baterei patinete electrico skuter listrik diwasa

    Whatsapp: +8613267350716

    Pajak Pabean:
    Pajak Gratis menyang EU, AS, UK, Rusia, Kanada, Australia, Thailand, TAX bakal dibayar dening kita.Nalika sampeyan nampa paket, sampeyan ora perlu mbayar pajeg.Negara liya bisa uga ora duwe tarif utawa mung tarif sing sithik.
    Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi layanan pelanggan.
    Babagan Shippment:
    Pangiriman menyang EU: Kanthi transportasi sepur (negara anggota EU) sawise dikirim.Butuh udakara 35 dina kanggo dikirim menyang EU.TANPA PAJAK!Mung bisa dilacak sawise barang teka ing lokal sampeyan.
    Kintunan Kanggo US: Miturut transportasi segara sawise kita ngirim metu, Iku bakal njupuk bab 40 dina kanggo ngirim kanggo place.NO TAX!Mung bisa dilacak sawise barang teka ing lokal sampeyan.
    Pangiriman menyang Rusia: Kanthi transportasi sepur, sawise dikirim.Butuh udakara 14-30 dina kanggo dikirim menyang Moskow.TANPA PAJAK!Mung bisa dilacak sawise barang teka ing lokal sampeyan.
    Yen sampeyan pengin njaluk cepet, iku bisa dikirim liwat udhara lan sampeyan kudu mbayar biaya ekstra, hubungi kita lan kita bakal supaya ngerti rinci.

  • Fashionable electric scooter patinete electrico

    Skuter listrik modis patinete electrico

    Whatsapp: +8613267350716

    Cara NyimpenTrotinette elektrikBaterei Skuter Listrik?
    Nalika dipasang ing kendaraan, njaga baterei supaya ora panas banget.Parkir / simpen e-skuter ing papan sing garing lan peteng lan ora kena sinar srengenge langsung.Isi daya baterei kanthi reguler lan aja nganti kakehan ngisi daya supaya bisa urip maksimal.
    Malah yen sampeyan planning ora nggunakake Trotinette electrique e-scooter kanggo wektu owahan wektu, supaya baterei kebak lan / utawa ajeg ngisi kanggo njaga siklus.Simpen ing njero omah utawa garasi.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3