//cdn.globalso.com/electricscooterhaiba/HB-28.jpg
//cdn.globalso.com/electricscooterhaiba/HB-35.jpg
//cdn.globalso.com/electricscooterhaiba/HB-36.jpg

babaganus

Perusahaan kita duwe sawetara hak properti intelektual lan teknologi inti.Kanthi tujuan ngembangake hemat energi, perlindungan lingkungan, kita entuk sertifikat CE, FCC, RoHS lan tetep ing sistem manajemen ISO9001.Liwat taun akeh, kita wis dibukak trotinette electrique sawetara model anyar skuter.

maca liyane
lsid

panasproduk

kabarinformasi

  • Keamanan dalan lan ngormati saben awake dhewe

    Mei-25-2022

    Nalika lempitan iku penting ngandika padha wis nyetel model kanggo diarahake munggah karo.Singapura sing njamin sampeyan kudu golek model kanggo kutha liyane.Iku cukup murah supaya sampeyan ora duwe kontrol Snap banjur sethithik.Nalika Ctrlworks sing berbasis ing Singapura ngluncurake skuter ing ...

  • Sing numpak luwih gedhe sak skuter diwasa khas

    Mei-25-2022

    Operator saka kacepetan sing bisa nggawa sampeyan menyang ngendi wae.luwih penting.Klumpukne kabeh jendhela pesenan utami dibukak ing 15 September perusahaan bakal ngabari liwat.Banget kuwat lan apik-imbang ing tetep karo piranti lunak paten dicithak ana perusahaan.CEO Sonny Vu...

  • soko obah ing scooter Panjenengan nimbulaké gesekan

    Mei-22-2022

    Skuter kanthi ban apik njamin keamanan lan awet.Sadurunge nindakake pangopènan apa wae, sampeyan kudu njaluk saran kanggo buku tangan pangguna.Ngawasi tekanan udara kanthi efektif.Iki bakal nuduhake sampeyan carane ngerti karakter ban skuter sampeyan duwe.Yen sampeyan ngerti yen sampeyan ...

maca liyane